Nechapem preco sa stale vsetci stazujete, samy si mozete za to, kde ste, co robite. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Mali ste sa lepsie ucit a nemuseli ste teraz makat na smeny vo fabrikach a robit otrokov zahranicnym investorom. Zacnite podnikat, zamestnajte ludi ked mate plne usta reci ako vam podnikatelia a stat robia zle. Otroci ste a aj nimi ostanete. To je len vas problem a neschopnost !
Prečo sa slováci stále šťažujú?
Haha. Povedal ten, čo mal všetko vybavené od ocka po známosti.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
asi pred mesiacom som sem pisala ake je to na slovensku tazke zohnat pracu, vela ludi mi odpisalo ze si za to mozem sama, ze sa mam viac vzdelavat, snazit, ze pracu si v dnesnej dobe najde kazdy, ze nieco teda asi robim zle a ze sikovnych ludi vsade potrebuju. tu zase citam ze je to na slovensku zle a ze dobre fleky sa daju najst len po znamosti, rodinkarstvo. tak ako to teda je?
Mame smolu ze sme sa narodili na slovensku ...
ale zase na takej ukrajine ci v rumunsku je to este horsie ..asi
Nezamestnanost klesa hej?
A vdaka komu myslis? Nebodaj statu?
Vdaka tomu ze kopa ludi odchadza za pracou do zahranicia, vdaka odstranovania ludi z evidencie nasilu lebo odmietaju podradne ponukane prace ..tak si tie oci otvor konecne!!!
Co myslis ze ake ponuky budes mat na urade?
Dobre fleky sa rozdavaju vdaka konexiam a znamostiam, rodinkarstvu ..urcite ti dobre miesto nejakej asistentky riaditela, referentky na danovom utade, pracovnicky v zdravotnej poistovni ci miesto ambulantnej sestry neponuknu na urade.
Na urade co ponuknu ..maliari, robotnici, šičky, cukrarky, kucharky, casnicky, pracovnici za pasom a pod.
Zivot na slovensku maju dobry len ti co mqju dobre rodinkarske vztahy a konexie takto sa praca na slovensku ziskava!!!
A potom podnikatelia co neplatia dane a zato si kupuju auto za autom, domy stavaju, byty a pod.
Kazdy to dnes vie ze ako sa peru spinave peniaze a klamu danove urady!!!
Znamy sa chvali ako obabre stat o peniaze aby neplatil dane a mohol dcerenke kupit auto ... ma bratranca na danovom ..takze otvor tie oci!
Slovacisko,
Ano boli a to velmi,narodil som sa tu tak ma boli ako to tu je.moje deti idem poslat na intenzivny kurz dalsieho jazyka (na eng uz chodia) a idem ich pripravit na tu pravdu co boli predtym ako to budu mat moznost ju sami okusit,ak vsetko bude ok buduci rok,dva sa stahuje za mnou cela rodina.mozes tisko zavidiet ty (nechcel som ale poviem to) : sedliak :))
Mozes to tu vsetkym ukazat a budovat raj s panom plukovnikom a kapitanom na cele.ved pockaj ked fakt ti dementi daju min.mzdu na 630e...
Ostatne prispevky.prosim neporovnavajte min mzdu s ostatnymi krajinamy(niektore krajiny min mzdu nemaju alebo ju donefavna nemali:nemecko ci rakusko) naj ukazovatel je gdp per capita ppp, ale problem na sk je v neevidovanej nexamestnanosti,atd ten gdp per capita ppp ale zjednodusene porovnava zamestnanych ludi a realna nezamestnanost na sk je cca 10% a viac % (uz sa menili x krat vypocet nezamestnanosti,je to fake).
Neviem ako vy,ale ja krmit trolla nemienim a neprispievam do tejto fake teme uz nic.
Vsetko dobre zelam a ako povedal ten co zalozil temu: ucte sa! :)))))
slovaciskovysity Tá Tvoja prezývka Ťa dokonale vystihuje. Typický slovenský podnikateľ - zdierač. Čo Ťa serie že ľudia utekajú preč? Čo si myslíš že niekto túži po tom makať na linke na smeny? Čo to tu splietaš za nezmysly? Ty snáď ani nežiješ na Slovensku.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Preco ma napadate? Nemam pravdu? Kto sa chce mat lepsie, ten sa mat bude. A hned ma obvinujete ze som troll. Pravda sa tazko pocuva, vsak?
Mesačná minimálna mzda v krajinách Európskej únie v roku 2018
Bulharsko 261 eur
Litva 400 eur
Rumunsko 408 eur
Lotyšsko 430 eur
Maďarsko 445 eur
Chorvátsko 462 eur
Česko 478 eur
Slovensko 480 eur
Estónsko 500 eur
Poľsko 503 eur
Portugalsko 677 eur