Prečo sa slováci stále šťažujú?

Príspevok v téme: Prečo sa slováci stále šťažujú?
slovaciskovysity

Nechapem preco sa stale vsetci stazujete, samy si mozete za to, kde ste, co robite. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Mali ste sa lepsie ucit a nemuseli ste teraz makat na smeny vo fabrikach a robit otrokov zahranicnym investorom. Zacnite podnikat, zamestnajte ludi ked mate plne usta reci ako vam podnikatelia a stat robia zle. Otroci ste a aj nimi ostanete. To je len vas problem a neschopnost !

zaletnik

Ja som odišiel s celou rodinou, na Slovnesku sme žili z ruky do úst. Naša krajina nám chýba, ale tu si nás vážia a máme aj s manželkou dobrú prácu.

milka-cilka

moonlight a najhorsie je, ze do prace ta vezmu len cez agenturu ktora na tebe poriadne zaraba. novodobe otrokarstvo v praxi, len s tym rozdielom, ze ludia uz nemaju na rukach a nohach okovy.

moonlight

A čomu sa čuduješ? Pozri sa kde sme.. máme nízke mzdy oproti výdajom, ľudia žijú od výplaty k výplate, po dlhých odpracovaných rokoch po ktorých majú mnohý podlomené zdravie z práce žobračenka namiesto dôchodku, prídavky na deti až 23 eur , republika je rozkradnutá naminďar, pozri v akom stave sú cesty, nemocnice, ďaľnica v nedohľadne. Čoraz vyššie odvody, dane, nedostupné bývanie, drahé potraviny, služby. Sme v EÚ pretože nás oklamali, že sa budeme mať lepšie, že EÚ je jedna veľká rodina.. vyzerá takto rodina? Že jeden sa má super a druhý trie biedu? Oni nás len potrebovali ako lacných otrokov a na odbyt nekvalitných potravín. EÚ zakázala Slovensku byť sebestačná poľnohospodársky, preto sa u nás nič nepestuje a ani nič nevyrába okrem automobilov a televízorov, lenže tie nás nenakŕmia a tieto zahraničné spoločnosti neplatia na SK dane. Zákony tu jednnoducho nefungujú, ono to fakt nie je len o tých peniazoch o mzdách, nedovoláš sa spravodlivosti, pozri koľko ľudí ma exekúcie. Nie je normálne aby z dlhu 500 eur Ti exekútor vyrubil 3 000 eur, len tak lebo je nenažraný. Nie je normálne, aby si nejaký primitív zmyslel, že chce vilu na Bahamách tak po 10 rokoch pošle ľuďom akýsi vymyslený nedoplatok a samozrejme dotyčný už nemá ako dokázať, že to zaplatil, keďže nikto si potvrdenia tak dlho nenecháva, tak nastúpi exektútor, ktorý mu vyrúbi taký dlh, že chudák radšej skočí pod vlak...Nečuduj sa, že sa sťažujú, majú sa na čo.

klaksima

taktiez sa niekedy cudujem, ze Slovaci sa neustale na nieco stazuju. mne je napriklad na slovensku dobre. mam tu vsetkych svojich pribuznych, mam tu dobru robotu, rodinu a nic viac ostatne ku stastiu nepotrebujem.

Opytamsa

Matoto, klikol som na tie lodky a teraz ked idem na ine stranky, tak sa mi na ne zobrazuje reklama. Neviem, ci mas nieco s tou firmou, ale teraz musia platit za to, ze sa mi to zobrazuje uz asi na 5 stranke a aj podstrankach, hoci o to nemam vobec zaujem. Ale tesi ma, ze im takto sposobujem financnu skodu vdaka tebe a aj ty sebe, lebo musia znovu investovat do reklamy, ked sa im minie pocet zaplatenych zobrazeni a aby na to mali, tak to platia z penazi za prenajom lodi. Keby ludia neboli taki DEBlLNI ako si ty, tak by mohlo byt vela veci lacnejsich :)

Zivnostnik

Ja som tiež zivnostnik a je mi dobre. Nikdy by som na tpp už nešiel. A presne jak píše staviamdom každý živnostník ktorého poznám má roboty na mesiace dopredu a nestíhajú. Ale To sú živnostníci čo majú v ruke nejaký papier, paragraf, remeslo... nie nejaké predávanie tovaru za účelom zisku...

Matoto

Nehádž hneď všetkých do jedného vreca. Môj najväčší problém je vybrať si z týchto kočiek www.boataround.com Čakajú ma 2 týždne na pokojnom mori, krásne počasie okolo 30°a maximálne dotieraví predavači kukurice na pláži... Ja sa nesťažujem.