Muži, buďte mužmi

Príspevok v téme: Muži, buďte mužmi
Summertime

Čítam to tu občas, ako sa muži sťažujú že nemali priateľku, nemali vzťah ani nič podobné, nemajú auto, bývajú u rodičov a žijú zakomplexovaný život.
Chlapci, ja muž vo vašom veku 25 vám musím napísať pravdu? ...To je dôvod aby ste nenaviazali priateľstvo so ženou? Ste pekne oklamaní dnešným virtuálnym svetom, médiami kde je prezentovaná dokonalosť ...Jasné že tie takzvané zlatokopky hľadia len na majetok, ale snáď hľadáte normálne slušne ženy ktoré na Slovensku sú. Vám nedôjde že naozajstné ženy hľadajú mužov s charakterom a dobrým srdcom, s vierou v Boha a teda aj v seba? Vy neveríte ani v seba že ste hodný vzťahu, to musíte zmeniť. Lásku musíte dávať nie brať, či do vzťahu chcete ísť lásku brat? Tak to radšej naozaj ani do vzťahu nechoďte...Je veľa skazených žien týmto svetom ale je aj veľa ktoré majú hodnoty. Neplacte ale postavte sa na nohy,nájdite svoju identitu muža, začnite si viac veriť nech sú z vás chlapi nie deti, oslovte nejakú slečnu na ulici, bežte von a spoznávate ľudí, je milión miest kde môžete spoznať dobrých ľudí.
Po svete behajú ženy ktorým je naozaj úplne jedno či máš tučné brucho alebo aké auto máš, či máš vlasy alebo nemáš a podobne nezmysly či si manažér alebo robíš niekde v kauflande... Ženy chcú veselých sebavedomých ľudí ktorí rozdávajú lásku a sú spokojný so sebou. Tak sa postavte a tešte sa zo života a buďte radi že žijete.

Tutenstein_xD

BJ 2 tak isto to príde aj mne, keď zrazu do založenej témy príde aj 7 ľudí s nickmi, ktoré tu nikdy neboli a majú podobné vyjadrovanie a podobné názory.

Tutenstein_xD

Konečne, kto má aj rozumné názory. Je samozrejmosťou, že chlap a žena sú spolu preto, že ich to ku sebe priťahuje. Zdieľajú spolu svoje životy a prežívajú spolu spoločné chvíle pri činnostiach, ktoré ich bavia, či už je to turistika, cyklistika, plávanie, piknik, kino, spoločný obed, prechádzky atď. Píšem teraz o ľuďoch, ktorí sa majú radi a neberú vzťah na ľahkú váhu a vedia, čo od vzťahu majú očakávať.

Keď si dvaja rozumejú a sú to ľudia, ktorí nepotrebujú mať každý rok vzťah s iným človekom, nepotrebujú svojho partnera podvádzať a riešiť úplne banality vo vzťahu, kvôli ktorým sa ich vzťah pomaly ničí, tak nie je o čom. Samozrejme, že nie každému sa to dá vysvetliť, keď má na ženy a vzťahy jednostranný pohľad.

haAha

V 40-ke treba vychovávať vnúčatá. Život je krátky, ľudia umierajú v 70-ke. Deti by mali dospieť kým rodičia umrú.

violetrose

re For jasné, že si urobia aj so staršou, ja som len uviedla príklad, keď je po 40-tke a má 2-3 deti, tak už bude uvažovať, či ešte ďalšie s ďalším, len na pripútanie a či je to rozumné zo zdravotného hľadiska,...

dobreuz muži so ženami nie sú len kvôli pudom, ale že sa majú proste radi, radi spolu trávia čas, ale to zistíš, keď aj ty budeš mať takú...a keď sa majú naozaj radi a chcú spolu niečo budovať, vtedy na tom kto viac zarobí až tak nezáleží

Forvioletrose

Muzi si radi urobia dieta aj so zenou v starsom veku a casto sa to podari na prvy sup ;)
Zena, ktora zaraba nema cas vypisovat na forum aka je uzasna. To, ze zena zarobi viac by mozno aj uniesol nejaky zozenstely chlapik, ale cele dni pocuvat aka je uzasna uz nie.

violetrose

dobreuz tak to už musí byť sebavedomý jedinec, ktorý to vie vyvážiť niečim iným (napr. skvelý otec, šikovný kutil, alebo :)), alebo muž, ktorý potrebuje usmerňovať a nevadí mu to, ale teraz aj mladí si radi nájdu ženu, ktorá sa rada o nich postará :)

violetrose

dobreuz tak sa zasmej, ale ja poznám páry, kde žena zarába viac ako muž a bolo to jasné od začiatku, že to tak bude...