Muži, buďte mužmi

Príspevok v téme: Muži, buďte mužmi
Summertime

Čítam to tu občas, ako sa muži sťažujú že nemali priateľku, nemali vzťah ani nič podobné, nemajú auto, bývajú u rodičov a žijú zakomplexovaný život.
Chlapci, ja muž vo vašom veku 25 vám musím napísať pravdu? ...To je dôvod aby ste nenaviazali priateľstvo so ženou? Ste pekne oklamaní dnešným virtuálnym svetom, médiami kde je prezentovaná dokonalosť ...Jasné že tie takzvané zlatokopky hľadia len na majetok, ale snáď hľadáte normálne slušne ženy ktoré na Slovensku sú. Vám nedôjde že naozajstné ženy hľadajú mužov s charakterom a dobrým srdcom, s vierou v Boha a teda aj v seba? Vy neveríte ani v seba že ste hodný vzťahu, to musíte zmeniť. Lásku musíte dávať nie brať, či do vzťahu chcete ísť lásku brat? Tak to radšej naozaj ani do vzťahu nechoďte...Je veľa skazených žien týmto svetom ale je aj veľa ktoré majú hodnoty. Neplacte ale postavte sa na nohy,nájdite svoju identitu muža, začnite si viac veriť nech sú z vás chlapi nie deti, oslovte nejakú slečnu na ulici, bežte von a spoznávate ľudí, je milión miest kde môžete spoznať dobrých ľudí.
Po svete behajú ženy ktorým je naozaj úplne jedno či máš tučné brucho alebo aké auto máš, či máš vlasy alebo nemáš a podobne nezmysly či si manažér alebo robíš niekde v kauflande... Ženy chcú veselých sebavedomých ľudí ktorí rozdávajú lásku a sú spokojný so sebou. Tak sa postavte a tešte sa zo života a buďte radi že žijete.

Jeffoo

Už tu zaznela taká vec že sýty hladému neverí. Ale, musím podotknúť že je to pravda že sa veľmi veľa ľudí opúšťa ako ide ich život dole vodov ako ich nič nebaví, že nemajú priateľku a podobne. Ale, nechápem prečo to tak veľmi riešite. Vo všetkom sa šprtáte až príliš a hovoríte tak akokeby nájsť frajerku, a zarobiť si bolo nemožné. Ja osobne frajerku nepotrebujem. Asi by som na ňu nemal čas a poriadne by som sa jej ani nemohol venovať ale to je zase iná kapitola.

Je pravda že muž má byť sebavedomý.. Ale nechápem ľudí ktorí majú nejaký problém a iba vyplakávajú ale neriešia ho. Pretože pokiaľ mňa niečo v živote trápy, hľadám riešenia a nie to že sa upustím. A budem depkovať aký na hovno mám život. Nie, postavím sa a budem žiť s tým čo mám, a aj z ničoho sa dá urobiť veľa. Treba len chcieť ale dá sa to.

Pag

Moja sestra ma v R. taky prijem na socialke, ze by sa na nu nechytal ani riaditel skoly. Kazdy hriech pacha skodu, skodi...to je cesta. Vyznam konfliktov dokaze ocenit aj psychologia, nekonfliktnost znamena preslapovanie na jednom mieste, ale zase konflikty za kazdu cenu nemaju zmysel. Politici maju mat imunitu na osobny zivot, to nema zaujimat nikoho, su plateni za pracu a nie za to, kto je vacsia super-star, politik nie je super-star.

Fullhd

Autor temy,sprav presne toto:

Ak mas priatelku sprav jej dieta.

Ked sa to narodi potom pride test zivota.Uvedomis si kolko stoja pampersky,sunar,vybavicka pre dieta,kolko stoji sa o zenu postarat ked je na materskej a berie tu zebracku almuznu.Kolko stoji to malinke stvorenie ktore ste pocali.Potom mi napis ci ti staci ten plat z kauflandu.

Mas strasne skresleny pohladi na zivot.Nesuhlasim s tym co si napisal.

clooo

Summertime, sám nemôžeš veriť tomu, čo si napísal. Ak áno, treba zložiť ružové okuliare a poriadne sa poobzerať okolo seba. Mám raz toľko rokov čo ty a ver mi, že životné skúsenosti ma naučili, že tak "ružové" to s takzvaným nežnejším pohlavím nie je ani náhodou.

chlap456

ja som chlap, ktorý pracuje v kauflande (nie doslova, ale robota podobného kalibru)

a poviem ti jedno: som sebavedomý a milý a toto všetko a ženy so mnou problém nemajú a mohol by som mať priateľku aj teraz ale vieš aké je to blbé že by som ju nemal kam zobrať, keďže mám malý plat? vieš o tom, že kino, večera resp. hocijaká aktivita stojí peniaze, a nie malé? áno, ísť na prechádzku je zadarmo ale keby som ju mal stále brať len na prechádzky tak sa unudíme k smrti. ďalej k autu - čo ak sa nám narodí dieťa? vtedy je auto nutnosť! a nie hocijaké 15 ročné ktoré sa za pár mesiacov pokazí ale nejaké aspoň trochu kvalitné ojazdené a také sa pohybujú od 2500 € +... kde toľko našetrím z platu z kauflandu?? hmmm?
doba je iná chlapče, naši rodičia to mali ľahké, oni dostali byt od štátu a mohli mať deti ako 20 roční... my dostaneme holú pi****!! takže preto sa dnes 20-30 roční nehrnú do vzťahov dnes..
ak by sa mi s priateľkou narodilo bábätko, tak ho budeme kde vychovávať? v garsónke? spoločne v jedne maličkej izbičke aj s 2 psami?

buď trochu realista!! nejde o to, že žena čo chce chlapa s autom je zlatokopka.. ide o to, že je to veľmi nepraktické a priam až neznesiteľné ak človek nemá peniaze a musí byť stále v robote aby aspoň prežil... preto sa najprv treba niekam dostať, niečo zarobiť, makať na sebe a až potom ísť do vzťahu a založiť si rodinu...

nebudem predsa vychovávať dieťa v mojej detskej izbe....

Pag

K viere patri aj schopnost uskromnit sa a Bohabojnost, ale ludia si vsetko poprekrucali a vytvorili si nieco nove, ine, nekonfliktne, virtualne. To bola prva virtualna realita v historii ludstva...Net je uz len jej zavrsenim a bol vytvoreny v prvom rade pre armadu. Ty sa v prvom rade staraj o svoj zivot a nie o klesajuce populacne statistiky. Diabli maju volnu ruku a vela priestoru na sebarealizaciu, uvadzaju ludi do totalneho sialenstva. Vidis to, citis to?! Nekonam pod vplyvom diabla? Dalsie detaily si necham len pre seba, bye. To je moja pravda.

Summertime

Áno, aj tak je to správne. Vieru som dal lebo sme veriaca krajina, je veľa veriacich ľudí, ale malo naozaj veriacich. Inak sebavedomým som myslel tym, že nebude vyplávať že nemá autíčko a podobne.

momentik

tak potom naco si tam strcil vieru
ani sebavedomy nemusi byt, ziadny boss, kludne tichy, plachy, ale nie nudny, bez zaujmov, co nechce komunikovat