Muži, buďte mužmi

Príspevok v téme: Muži, buďte mužmi
Summertime

Čítam to tu občas, ako sa muži sťažujú že nemali priateľku, nemali vzťah ani nič podobné, nemajú auto, bývajú u rodičov a žijú zakomplexovaný život.
Chlapci, ja muž vo vašom veku 25 vám musím napísať pravdu? ...To je dôvod aby ste nenaviazali priateľstvo so ženou? Ste pekne oklamaní dnešným virtuálnym svetom, médiami kde je prezentovaná dokonalosť ...Jasné že tie takzvané zlatokopky hľadia len na majetok, ale snáď hľadáte normálne slušne ženy ktoré na Slovensku sú. Vám nedôjde že naozajstné ženy hľadajú mužov s charakterom a dobrým srdcom, s vierou v Boha a teda aj v seba? Vy neveríte ani v seba že ste hodný vzťahu, to musíte zmeniť. Lásku musíte dávať nie brať, či do vzťahu chcete ísť lásku brat? Tak to radšej naozaj ani do vzťahu nechoďte...Je veľa skazených žien týmto svetom ale je aj veľa ktoré majú hodnoty. Neplacte ale postavte sa na nohy,nájdite svoju identitu muža, začnite si viac veriť nech sú z vás chlapi nie deti, oslovte nejakú slečnu na ulici, bežte von a spoznávate ľudí, je milión miest kde môžete spoznať dobrých ľudí.
Po svete behajú ženy ktorým je naozaj úplne jedno či máš tučné brucho alebo aké auto máš, či máš vlasy alebo nemáš a podobne nezmysly či si manažér alebo robíš niekde v kauflande... Ženy chcú veselých sebavedomých ľudí ktorí rozdávajú lásku a sú spokojný so sebou. Tak sa postavte a tešte sa zo života a buďte radi že žijete.

Summertime

Fajn, ale nehľadáš žiadneho bez sebavedomia, že?jasné že nehľadáš. Fanatik nie som a ani Tomáš
Nemusíš byť veriaca aby si bola dobrým človekom s dobrými hodnotami. Častokrát je neveriaci s úprimným srdcom lepší ako veriaci s falošným srdcom.

momentik

vcera tu bolo ako sa zeny na materskej o seba nestaraju, dnes zas ako a co maju robit muzi, niekto ma potrebu kazat

momentik

"ženy hľadajú mužov s charakterom a dobrým srdcom, s vierou v Boha"
hovor za seba, ja takeho nehladam, ziadneho tomasa fanatika a spol