Aký ste mali jedálniček keď ste chudli? Ja potrebujem ísť z 54 kg na 48 kg cize 6 kg musí ísť preč. Včera som začala jesť len trikrát za deň(doteraz som jedla aj 8 krát a aj v noci niekedy) a rozhodla som sa že budem jesť takto: R: smotanový ovocný jogurt s jahodami a musli(musli len trošku a veľa jahôd) O: väčšinou nejaké mäso s ryžou alebo zemiakmi alebo cestoviny s niečím(nevarim si doma, nemám čas na to) V: treska 140 g a miska rajčín ..je to podľa vás ok? A budem rada ak mi napíšete ako ste jedli vy počas chudnutia.
Ako ste jedli počas chudnutia?
A nedávno som čítala že je lepšie jesť trikrát za deň normálnu porciu ako 5 krát menšie porcie, vraj človek takto nikdy nie je sýty.
A čo je zle na sacharidoch? A tiež si myslím že jogurt a kvalitné musli z celozrnných vločiek a sušeneho ovocia je lepšie ako chleba s maslom. A áno mala som na mysli klasickú tresku ale prehodnotila som to. Budem si dávať cottage cheese s rajčinami a ďalší deň na sladko s banánom a medom a občas si dám na večeru misku orechov. Myslíte že takto to bude dobré?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ranajky - jogurt a musli su zbytocne kaloricke a ja osobne by som z tohoto ani nebola syta. Ak chces takyto druh ranajok, tak aspon tie müsli nahrad ovsennymi vlockami.
Obed - ako prilohu k mäsu si davaj rozne druhy zeleniny. Ryza, zemiaky su zbytocne sacharidy.
Vecera - neviem co myslis treskou. Dufam, ze nie tradicnu tresku v majoneze :-)
Kde su ranajky a desiata? Tam treba doplnit ovocie, zeleninu. A pozor aj na dodrziavanie pitneho rezimu.
Drzim palce v chudnuti.
Ale orechy sú vraj veľmi kalorické
Tak čo keby som na večeru namiesto tresky a rajčín jedla banán a cottage cheese? A samozrejme že chcem aj cvičiť
A jahody nemajú veľa draslíka?