Kolegyni smrdí z úst

Príspevok v téme: Kolegyni smrdí z úst
Zufalyvedec

Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.

BJ 2

Nedal si vediet, ci ta zuvacka pomohla. To je teda pekne vypytat si radu, a ked ti tu radia niekolko dni zvedavci, nic im nepovedat. Referuj ako to dopadlo.

Zufalyvedec

Dnes som ponúkol BIO žuvačky a zobrala si. Potom bola odmeraná a mám pocit, že jej to docvaklo. Uvidím ako bude terapia pokračovať. Swistica ďakujem ešte raz za ten tip.

RudolfH

momentik smejem sa na tebe ako ťarbavo sa snažíš obhájiť svoje netaktné a primitívne správanie. Gordulič mal na smečku fajn rozhovor a presne pasuješ do skupiny "sedlák". Bezplatne si dávala rady, no založ si platené fórum a budeš mať isto veľa platiacich zákazníkov. Primitívne a netaktné správanie si nechaj na doma, vysmievať sa z ľudských problémov dokáže len duševný mrzák/mrzáčka. Koniec debaty s tebou, spodinou sa netreba zaoberať.

kikuskabb

Buď zanedbáva ústnu hygienu a ak nie môže ísť aj o zdravotný problém. Kamoške tiež smrdelo z úst, povedala som jej to medzi štyrmi očami. Pila veľmi veľa kávy s mliekom, denne aj 7 šálok. Keď vysadila kávu s mliekom, problém bol vyriešený. Môže ísť aj o nejakú chorobu napríklad cukrovku. Určite jej to povedz, citlivo ale treba jej to povedať treba: Nechcem sa Ťa dotknúť, ale máš nepríjemný dych. Nemáš nejaký problém? Skrátka musíš jej to povedať, veľa ľudí ktorým smrdí z úst o tom vôbec nevedia.