Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.
Kolegyni smrdí z úst
-nech si dá preliečiť trávenie-akupunktúra
Ria - ano, to bude fajn :-) Prajem ti teda pekny den a nech kazdy tvoj pripadny zapach dokazes identifikovat a vyriesit k svojej spokojnosti.
Ked s nou budes komunikovat spytaj sa jej aku pouziva zubnu pastu a ustnu vodu ....ak si to neuvedomi tak do oci na rovinu smrdi ti z huby di si je vomejt dobytku jeden :-DDDDDD
:D Tak v prvom rade, ja som poradila a v druhom rade to bolo len moje konstatovanie pomimo, lebo niektori ludia vo vseobecnosti zanedbavaju hygienu, nie len tu ustnu a potom zneprijemnuju inym zivot, tak ako autorovi temy.
A k tomu ostatnemu ti nejdem uz nic pisat, lebo nechapes a melies si svoje stale, ty fyziologia..
Urob jej vyter z ust a zistite obaja pod tym mikroskopom co za bakterie su to v jej ustach
zufalyvedec - este mi napadla jedna vec. Nemate v labaku cisticku vzduchu? Ta vzdy pri zapachu zacne hucat. Mozno by kolegyni bolo divne, preco sa to deje, ked sa ona priblizi a mozno by si nejako pospajala suvislosti.
Ja si myslim, ze nie, pretoze ten zapach iste silnel postupne. Odporucam postudovat fyziologiu ludskeho tela. Okrem toho tato tema nie je o urazi pani, ktorej pachne z ust, ako si ty zacala vo svojom prispevku, ale o rieseni situacie.
Porovnavas neporovnatelne. Ako som uz pisala, ine je nejaky slabsi zapach po jedle a ine je hnilobny zapach. A zvyka si clovek az casom, takze zaciatkom to citit 100% musela. Takze to, co radis mne, si pocvic sama. ;)
Vies co mila Ria, najskor si nastuduj procesy v ludskom tele, nauc sa citat s porozumenim a potom vypisuj na internet. Este raz, aby si pochopila. Samozrejme, ze clovek, ktory vie o pachnucom dychu to riesi. Problem je, ze pokial to cloveku niekto nepovie, tak o tom skratka nevie. Tak funguju cuchove bunky. Ani len netusis, kolkokrat mohlo smrdiet z ust tebe. A predstav si, ze ak by ta zatvorili do hnilobnezapachajucej miestnosti, tvoje cuchove bunky by sa prisposobili a bola by si spokojnucka.
Swistica - mi chces napisat, ze keby ti hnilobne zacne pachnut z ust, tak miesto riesenia toho problemu cakas, kym sa na ten zapach tvoje cuchove bunky adaptuju? Fajn, kludne. Je sakra rozdiel, ci niekomu pachne z ust po nejakom jedle, co jedol alebo mu hnilobne pachne z ust. Na take nieco si normalny clovek len tak nezvykne.