Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.
Kolegyni smrdí z úst
ona asi nepouziva pastu, lebo fluor. ja by som jej to povedala priamo, nenechaj sa takto obtazovat.
inak vsimla som si, ze spuste ludom pachne z ust aj velmi mladym, co je zarazajuce.
Mal som triednu na základnej škole a keď som sedel v prvej lavici, tak ku mne prišla a niečo mi hovorila, tak jej začalo ťahať z úst, že som musel skláňať hlavu. Nepríjemný pocit.
Ako vlastne človek zistí, že mu smrdí z úst ? Nikdy som to neskúmal. Teda okrem toho, že ti to povie niekto iný.
Riia musí mať niečo s trávením, alebo žalúdkom lebo to je hnilobný zápach. Pritom sa stravuje BIO tak neviem. Priamo jej to nechcem povedať ale vždy dám hlášku hašlerka pre svieži dych, alebo žuvačka pre rozcvičenie mimiky. Vždy sa len usmeje ona tú narážku chápe len ďalej už nevládzem.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ja by som jej to priamo povedala. Viem, ze to nebude prijemne, ale toto je vazne nechutne a ked sa nevie sama uvedomit, treba jej to pripomenut. Ale slusne. Nemusi ist len o zanedbanu hygienu, pokojne to moze byt aj nejaky zdravotny problem.