Kolegyni smrdí z úst

Príspevok v téme: Kolegyni smrdí z úst
Zufalyvedec

Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.

Peter 50

Este mi napadlo, dajte si vsetci zdravotnicke ruska a ponuknite aj kolegyni. Povedz ze na teba nieco lezie tak preventivne...

momentik

prepac, nehnevaj sa, neuraz sa, ale mas nejaky divny dych, neviem, ci mas nejaky problem a cakala by som na reakciu. ona by bola asi nechapava, tak zas podobne.
alebo by som vyuzila nejaku chvilu a hocico spontanne by som jej povedala. nevedela by som takto s niekym pracovat.

Zufalyvedec

Snažil som sa to naznačiť. Priamo som to nepovedal. Žuvačky som ponúkal klasické nie BIO, tie mi poradila swistica.

teo

Rano treba aj jazyk oskrabat ak je na nom silny povlak, patri to k hygiene. Dalej ci ma hrdlo v poriadku a travenie. V hrdle sa niekedy vytvori taka smradlava gulicka. Dalsia moznost je psychického povodu zavist, nepochopenie u iných a pod.Ale moze to byt kludne aj paradentoza a zle cistenie zubov.
Ak to nie je fake tema, tak to kludne kolegyni povedz. A zaujala ma jedna veta co si napisal. Bio zuvacky nemoze, cukriky su nezdrave. Znamena to ze si s nou o tom hovoril?