Kolegyni smrdí z úst

Príspevok v téme: Kolegyni smrdí z úst
Zufalyvedec

Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.

momentik

fuha Rudolfe, ty si aky vztahovacny?! akymi poruchami trpis???? doteraz som davala rady bezplatne a ohladuplne ale vidim, ze pre takych ako ty je kazda veta cervene sukno :D

Peter 50

momentik : Takto to riesit nemozes, jednak ten zapach nemusi znamenat zlu ustnu hygienu, a taktiez takto verejne na schodzi ponizit kolegyňu - isto by sa vsetci pozerali na nu., nieje rozumne riesenie.

RudolfH

momentik ty si pekne mimo, snažil sa to riešiť. Robíš si z toho srandu, nikdy si asi nepracovala v kolektíve. Snažil sa to vyriešiť slušne a ohladuplne, tebe asi nič taktné správanie nehovorí. Iné je to medzi robotníkmi kam asi patríš ty a iné medzi inteligenciou. Swistica mu dala radu aspoň nejakú, ale vysmievať sa mu je znak tvojej nízkej úrovne.

momentik

mas problem ty, lebo nevies riesit veci na rovinu, ona nema ziadny :D takze ked jej to stale nevies povedat, zorganizuj pre vasu firmu, este lepsie pre vase oddelenie, prednasku o ustnej hygiene. :D radi pridu. :)

porozmyslaj

Su tri moznosti
1. Je psychicky chora a mozno schizofrenicka
2. Uziva antikoncepciu
3. Ma ineho a ty jej lezies na nervy a nemiluje ta uz

Peter 50

Tak jej to napiste na kus papiera a podspiste sa vsetci kolegovia, alebo jej to poslite z vymyslenej adresy listom, alebo emailom, alebo len tak ako anonym, alebo to skuste povedat jej manzelovi aby to povedal on ak ma odvahu ....

Ovecky

Za smradom z ust vobec nemusi byt nedostatocna hygiena, moze ist o intoleranciu/alergiu urcitej potraviny, najcastejsie kravskeho mlieka, vtedy byva hnilobny zapach a ten ide zo zaludka. Moze robit co chce, kym neprestane jest co jej sposobuje problemy, zapach neskonci.

Kiora

jej to akoze vobec nedoplo, ze sa nieco deje, ked jej ponukas stale zubacky a tuhe cukriky? asi jej to treba na rovinu povedat.