Musím spolupracovať na projekte s jednou kolegyňou, ktorej neskutočne smrdí z úst. Po mesiaci som v koncoch. Vyskúšal som žuvačky, hašlerky. Odťahujem sa všemožne ako sa len dá. Sedíme za jedným mikroskopom a potom evidujeme výsledky do PC. Intímna zóna teda nula bodov. Ja už som prestal aj jesť lebo keď si vybavím ten hnilobný zápach z jej dychu napína ma nazvracanie. Žuvačky nemôže lebo nie sú BIO, cukríky sú nezdravé. Ráno pri vstupe do labáku keď ju zbadám za stolom mám po nálade. Povedal som to zatiaľ len jednému kolegovi a ten mi potvrdil, že si to tiež všimol. Ona strašne rada komunikuje tvárou v tvár a dosť z blízka. Ako z tohoto vykorčulovať, lebo znechutený z práce nechcem chodiť.
Kolegyni smrdí z úst
Komunikujeme na kolegiálnej báze, nič viac. Nie je to kamarátka a je o pár rokov staršia odomňa. V prípade mladšej šťandy by som to už dávno vyriešil.
Ria - zeby preto, ze cuchove bunky sa prisposobia pachu / voni, ktorej su dlhsie vystavene? Preto necitime vlastny parfum a preto sa sami necitime ked pachneme.
Ak s nou otvorene komunikujes tak jej povedz nech vydychne do svojich otvorenych dlani a nech to ovonia. Mozno to tiez zaciti, a zacne sa liecit, inak odobne smrdia Ti co drzia diety a nemahu pestru stravu. Inak skus jej kupit v Lidli alebo inde kvetinac s cersvym petrzlenom alebo mätou, to vsetko je bio a nech to pri praci s tebou prezuva.
Ked je ten zapach hnilobny, tak ziadna bio zuvacka to nevyriesi, pretoze ide s najvacsou pravdepodobnostou o velky zdravotny problem. A pochybujem, ze by zuvacka ten zapach prerazila. Ja by som jej skusila aj o navsteve lekara nejak povedat.. Viem, ze su to take osemetne zalezitosti, ale tak...treba v tomto pripade.
Ale velmi ma zaraza, ze dospela osoba si neuvedomuje, ze jej neskutocne pachne z ust a s pokojom Anglicana tak chodi do spolocnosti. Sebareflexia nula bodov. Ja osobne by som sa hanbila ako pes..
Vsetky umele latky, ktore pre nas zivot vobec nie su dolezite - umele sladidla, umele farbiva, umele zahustovadla.
swistica, lebo aspargam myslis? v zuvackach
Nechcem pisat znacku, ale v BIO obchode ju bezne zozenies. Ak by si si pozrel zlozenie beznych zuvaciek, mozno by si ju nezul uz ani ty.
Fakt existujú BIO žuvačky? To mi nenapadlo, ďakujem za tip. To bude ďalší pokus. Všetko BIO ide mimo mňa, skúmam mikročastice takže BIO je len reklama na spotrebiteľov.
momentik - je mnozstvo past bez floru. Zase preto ze napisal, ze je bio z nej nerobme Viktorku od splavu.
Tak su aj BIO zuvacky. Zbehni do bioobchodu a nejaku kup. Ja myslim, ze by si jej to mohol povedat. Napriklad po obede. Sa jej opytaj napr. ci nema nejaky zdravotny problem, ze niekto v rodine daco take mal a toto a toto mu pomohlo. Samozrejme si predtym nacitaj problematiku, aby si mohol konverzovat. Myslim, ze ja by som tuto informaciu prijala normalne. Asi by ma to najskor zarazilo, ale tak lepsie to vediet ako chodit so zapachajucim dychom, ak by sa to dalo vyriesit.