Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
Jano2323

Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.

Tomas12345

Aj pre toto som si svoj život nastavil tak aby som bol nezávislý od žien, pretože v okamihu ked sa človek vo svojom živote zameria na ženz, stane sa na nich extrémne závislým a hocijaký neúspech u nich vedie ku obrovským depresiam.

neznamy1986

swistica: ale musím ti niečo povedať. Veľmi si cením, že so mnou komunikuješ normálne a napr. nehádžeš mi rady odthnuté od reality (ako som spomínal v jednej teme mi radili podnikanie ako účtovník a keby si videla čo mi poradil jeden populárny motivátor z youtube - keď som mu napísal že si privirabam písaním článkov (pišem niečo o historii na nejake weby ale šecko to je len privirobenie na nezavisli život ani zdaleka) tak po mne hodil radu že uč iných písať... Jasne písanie je činnosť o ktoru je brutalny zaujem že mi zato dakto platiť bude. To je inač motivator robiaci videa štýlom - ,,ja som kedysi nemal vôbec peniaze a žiadna ma nechcela, ale začal som inač myslieť a už mam peňaze a toľko nápadničok že neviem čo s nimi.... Alebo videa o tom, že s každého chlapca spravi ,,konverzačného ninju"")

TLC

Cloo2 vypady s 26tkami nieje naozaj nic vynimocne, robim s 80kg olympijskou na chrbte.
Samozrejme ze som steroidovy, ved kazdy kto ma iny nazor hned berie steroidy. budiš
A ten druhy odstavec co si pisala to ani neviem ci ma byt mne lebo ja som take nic nepisal.
A objem svalov zavisi hlavne od genetiky, aku mas stavbu tela, ake mas svalove vlakna, ako tvoje telo reaguje na vykonanu pracu. Mozes jest aj barsco a cvicit najlepsie ako vies ale ak nemas genetiku tak sa nikdy k nejakej top postave nepriblizis.

swistica

Vychadzam z toho, ze vidavam inzeraty na grafikov a z toho ze mas web. Ked robis web, tak tiez potrebujes esteticke citenie, aby to spolu ladilo a nejako vyzeralo. :-)

neznamy1986

swistica: Aj keď je to občas naročne (občas keď natrafim na nejaký problem tak mam strach že to nespravím) no dávam do toho všetko. mam aj vlastný wordpress web ako som pisal tak preto sa chcem k tomu dostať.

Čo sa tyka grafiky tak tam neviem - na grafiku asi treba mať fakt nejaký ten talent - a žeby som vedel krásne obrazky vytvarať a podobne tak to asi nie.

Ale rozumiem ti, čo hovoríš

swistica

Myslim, ze toto dobra cesta. Mozno este by som k webstrankam poradila i grafiku a fotografovanie a vedel by si pekne fungovat i z domu.