Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
Jano2323

Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.

swistica

V prvom rade musis vyriesit ten vzhlad - pravidelne navstevy u kadernika, oholit sa alebo upravit bradu, dobre padnuce okuliare, ciste oblecenie
Potom musis trenovat komunikaciu so zenami. Zacni kratkymi rozhovormi. Napr. v banke chod k muzovi, lebo tam to bude asi dlhsi rozhovor, ale jednoduchsie veci vybavuj so zenami, zazelaj predavacke pekny den atd. Pises aj o zoznamke. To zatial asi nechaj tak, najskor sa treba sustredit aby si vedel komunikovat v beznych veciach. Pripadne by nebol zly rozhovor so psychologom/terapeutom, pretoze problem vznikol este v detstve.