Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.
Komplexy
A k tym váham, 26kg výpady sú priemer, 125kg drep na stroji to ani netuším lebo drepy na stroji robia len buzny a 170kg na lýtka je tiež nič moc lebo lýtka znesú všetko. Asi tak :D
dobreuz keď dávaš takéto slušné váhy tak máš pravdepodobne aké také svaly. Ako je potom možné že máš tu v každom fóre problém so ženami? Veď takýto makač si musí nájsť babu raz dva. Alebo cvičiš iba nohy keďže si nič iného nespomenul? To potom vyzeráš komicky.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dufam, ze mam este dost kremu na osetrenie zlatej zily.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz chcel by som ťa vidieť ako cvičiš lebo takých čo len rozhadzujú rukami s činkami a vôbec nevedia či robia sú plné posilky :D
Odhadujem ťa na presne taký typ.