Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
Jano2323

Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.

JustDoIt

Ach sa toho chces zbavit, musis sa zacat hrabat vo svojej minulosti. Musis si najst nieco co ti doda sebavedomie. Neuraz sa teraz ale sam si za to mozes, lebo nevies byt v spolocnosti uvolneny, stale so strachom rozmyslas ze sa ti stale ludia budu smiat. Ak toto prekonas tak si zavodou, to ovsem zavisi len od teba jak sa k tomu postavis. Ak dalej budes uvazovat ze co ak toto tamto hento tak navzdy ostanes posmievany. Si to na co myslis. Musis nadobudnut sebavedomie a byt nad vecou. Preco to hovorim? Mal som ten isty pro n lem, ale dnes som iny clovek :) Vela stastia a vela zdaru ti zelam :)

Jano2323

Zuzulik nikde neutocim na zeny , to s tym kolieskom som nepisal ja, a ani nikde nepisem o nejakom vztahu alebo chceni, proste len problem mam ze nedokazem ani sa rozpravat so zenou, ze hned nervozita az strach hrozne pocity vzdy sa mi vybavi v hlave to ako ma ponizovali a take veci.

Zuzulik8

Ty mas obrovsky problem v hlave, nie so vzhladom. Chlap moze byt aj skaredsi od certa a zenu si najde. Ale sa pozri jak tu vypisujes, utocis na zeny, nenavidis ich. Tebe nepomoze ani fitko ani plastika, mozno len dobry psychiater.

ehm

Ja mám dosť, že plastiku. A čo by ste ešte nechceli? to akože muž keď nevyzerá úplne dokonalo podľa vašich predstáv, tak je nejaký menejcenný alebo čo?
K autorovi, skúsil by som sa o tom najskôr porozprávať s psychológom a úplne maličkými krokmi trénoval komunikáciu so ženami, začni len bežnými pozdravmi so susedkami, pričom sa im snaž pozerať do očí, časom skús pokročiť a spýtať sa ich len jednoducho, ako sa majú a postupne skúšať zvýšiť frekvenciu aj dĺžku takýchto konverzácii. Veľa šťastia pri riešení tvojho problému :)

Jano2323

Az nato ze nic som nepisal o tom ze ci ma zeny chcu , a ked uz sportovu postavu mam, v tele ma este menej tukov ako ti svalnaci.

mylady

Ked si nevážis rady od ludi resp ich názory tak sem nevypisuj. Co chces pocut? Stracas cas svoj i ten náš. Ked ma fakto flaky, pehy, skvrny tak ide na laser. Ked su usi co odstavaju tiez ide a da ich prisit. Co je na tom preboha?? Zaspal si dobu? Ked nechces nechod na plastiku nikto ta nenúti. V živote som ta nevidela neviem posúdiť tak co. A ano my zeny chceme svaly alebo aspon športovú postavu. Tak ako vy muzi nechcete tucniacky a ovisnute kozy. Omg.

Jano2323

Zazracne fitko mna napr behanie bavi , vela krat trpim neskutocne ale stale ma to bavi milujem to a nevzdam sa maratonov kvoli tomu aby som lepsie vypadal

ZazaracneFitko

A pytal si si radu tak co cakas ? Davaju ti take odpovede podla toho co dnes zeny ocakavaju. A to su svaly.
Myslis ze vsetci ti ludia co chodia do fitka tak sa tam nicia preto lebo ich to bavi ? To ze cvicenie ma bavi alebo citim sa po nom dobre je ta najvacsia hlupost a klamstvo. 99% ludi cvici lebo chce len vyzerat.

ZazracneFitko

Jano2323 ja som muz, trener.
Nereagoval som na teba, ty ked behas maratony tak samozrejme ze ziadnu hmotu nemozes mat. Ty neries fitko.