Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
Jano2323

Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.

neznamy1986

swistica: Asi sa nema v jednej teme diskutovať na inu ale skúsim skratene povedať. Proste asi 1 aj niečo do zadu som pisal, že mam zdravotne problemy (nesustredenosť, rýchla unaviteľnosť, časte behanie na wc v noci a s tym spojene nekvalitné spanie) a že som zažil asi 10 neuspešncýh pracovných pohovorov (roky 2007/08) dva neuspešne brigady v Prahe (v jednej som mal zistovať udaje o zakaznikoch z hypermarketu a nahadzovať do pc - vkuse zjebavačky že ,,jakej si pomalej" a na druhy den tu si mal chybu, tam si mal chybu ,,pal do p**či" (nepoužili tie slova ale chcel som len ilustrovať že som hned na druhy den skončil),... A dostal som rady v teme že si mam spraviť rekvalifikačný kurz na účtovníka a spraviť živnostenský list (mal som brigadku kde som nahadzoval udaje na jeden web a par krat som chopil fajneho z**ba bo tam boli chyby tak ja by som určite mohol byť účtovník) a podobne. A že vraj teraz keby som chodil na pod. pohovory už by to bolo úplne ine ani s tempom by nebol problem (jednak tomu neverím a jednak nezažila si toto čo ja že toľko neuspešnch pokusov a doma zjebavačky že koľko financii som pominal chapeš - zopakovať si to nechem)...... Mal som síce aj kurz SBS ale tak po prve problem je to spanie v noci v kombinacii s urologiou a druhá vec vôbec neviem byť rázny keď sa to vyžaduje (napr. zažil som to že ma obťažoval raz jeden rom na vlakovej stanici že chce peniaze asi hodinu som sa mu snažil vyhybať a nevedel som nejak radikalne reagovať; tak neviem si predstaviť ako by som reagoval na pachateľa ktorý by bol o hlavu vyšši ako ja).... Preto ako som pisal v inej teme sa steraz snažim spraviť kurz learn2code a robiť dačo z domova. (v mojej situacii by to bolo pre mna najprirodzenejšie)

Cloo2

Tak teraz som sa dobre zasmiala :D ak sú výpady s 26kg jednoručkami priemer tak koľko teda dvíhaš ty? Nech viem koľko je potom veľa :) drepy na stroji nie sú pre buzny. Sú omnoho bezpečnejšie ako s normálnou tyčou a teda kto začína, dvíha vyššie váhy alebo sa príliš predkláňa radšej ich cvičí na stroji. Nechápem čo je na tom teplé :D
Ďalšia vec to že je človek chudý neznamená že nevie uniesť ťažké váhy, tu ide skôr o tu silu ako o 45cm biceps ktorý je napichaný steroidmi. A posledná vec nechápem to že buď si vyšľachovaný alebo namakaný. To akože keď cvičí s ťažkými váhami tak musí byť hneď namakaný Arnold? :D ten objem svalov nezávisí len od cvičenia ale hlavne od stravy.

neznamy1986

Jano2323: K tej tvojej sťažnosti na ľudí čo ti radia. Buď rád, že riešiš toto čo riešiš. Ja som tu chcel riešiť zložitejšiu vec (problémy sa zamestnať kvôli ťažkým zdravotným problémom) a dostal som sériu rád, ktoré boli odtrhnuté od reality. A keď mi to dvihalo tlak, tak presne tak reagovali jak na teba (že niekto mi radí a ja som agresívny)

hummanic

TLC: ty asi uveríš vsetkemu čo tu kto napíše :D mne to bolo hneď jasne čo je dobreuz zač keď o sebe napísal že je ultramaratonec :D:D:D tie vymyslene váhy ktoré akože dvíha to uz bolo len úsmevne :D najprv napise že ženy idu po 100kilovych, potom si tu píše váhy ktoré by v živote nezdvihol aby to vyzeralo že ma nejake svaly ale vzápätí je ,,ultramaratonec,, :D:D tak buď si vyslachovany alebo namakany rozhodni sa