Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
Jano2323

Dobry den, mam uz 28 a mam taky problem nemam nic proti zenam , ale neviem ci to nazvat komplexom alebo ako, uz do malicka zakladna stredna aj zaciatok vysky, sa mi stale zeny vysmievali ako vypadam ,aj chalani ale v ramci srandy a nikdy na neodsudili za vzhlad , ale zeny ked sa islo ako trieda na chatu tak sa rozpravali ze ja nemusim ist ze som uplne skaredy a som tam na nic taketo veci sa stali vela krat aj ked sa malo ist kdesi na zabavu ako trieda , vela som si vypocul od zien na vzhlad, ako mne to moc nevadilo, no poznacilo sa ma to tak ze momentalne absolutne nedokazem komunikovat so zenou ked to ma prist sklonim hlavu a mam nervozitu a trasie ma, napr ked idem do banky a su tam 4 zeny a 1 muz tak cakam aj 2 hodiny kym neni volny ten muz a celkovo takto sa vyhybam zenam co najviac, skusal som aj cez internet zoznamky tie badoo atd tam som nikdy nemal zhodu a ked som napisal na pokeci s fotkou mi ziadna neodpisala a ked som pisal bez fotky a potom ju poslal tak tiez uz mi ziadna nepisala dalej. Da sa to nejako prekonat? Niekedy to je na obtiaz ked treba vybavovat veci alebo tak a nie su tam ziadni chlapi.

Jano2323

Som to tu ani nemal pisat , to su za rady, len fitko fitko a ani si neprecitaju ze ked behavam maratony tak nebudem mat ruky ako arnold, a potom plastika no nemam slov. Uz sa necudujem tym minulym temam co tu chlapi sa stazuju lebo je to fakt chore.

ZazracneFitko

Jaj chlapci, vy si myslite ze zacnete cvicit a zo dna na den vam narastu svaly, zmiznu pivne brucha a budete atraktivny.
Ale to sa nestane, to chce kompletne zmenit zivotny styl - dodrziavat stravu, chodit 5x denne do fitka a venovat sa tomu denne aby sa nejaka zmena prejavila.
A na to ani jeden z vas co sem chodite plakat nema, lebo sa na to vykasle po 1 mesiaci. Bohuzial.

Jano2323

To myslis vazne? Urcite nebudem posilovat kedze beham maratony a mam aj uspechy a posilovanie by zhorsilo casy o minuty, a tvar mam neatraktivnu ale som spokojny so sebou urcite by som nesiel na plastiku to mi pripada chore.

mylady

Ano, riešenie existuje. Chod na plastiku a cvic. Okrem toho u chlapa neni podstatný vzhlad ale skor muznost, sebavedomie, úsmev a charizma. A uspech, schopnosť ci sa vie v zivote presadiť. Nikto nechce neschopaka. A ked mas krivy nos alebo nesumernu tvár tak zvazuj plastiku. Ked to moze podstupovat tolko zien aj mladých aj po porode a vedia vytrpiet tak mozes aj ty. Pozri sa do zrkadla a zvaz co je na tvari pekne, zaujímavé. Pozri si fotky modelov, hercov. Daj si spraviť vizualizaciu v centre ako by to mohlo vyzerat po korekcii. Toto vsetko vsak chce velku davku odvahy a odhodlania. Mozno by stacila mala úprava. Každopádne lekar ti napovie viac. Taka konzultácia byva niekde aj zadarmo. A poznat pohlad z odbornej strany ktory ti napovie viac nieje na zahodenie nemas co stratit. Nie je to na svk este bezne ale kopu chirurgov stazovalo vonku kde je to viac menej bezna záležitost.

emminar

Nie kazdy je atrkativny, ale to neznamena, ze nevies ocarit inymi vecami, vies ako sa vidis ty vidia ta druhy, treba mat sebavedomia, starat sa o seba, ved a ked sa ti fakt nepaci tvoj vzhlad rob nieco, kupuj kvalitnu kozmetiku, chodievaj na kozmetiku, daj si urobit zuby, kup si pekne okuliare, daj si spravit uces, so vsetkym sa da pracovat.

podobnee

som na tom podobne. tiež nie som atraktívny ale chcem začať už konečne cvičiť, nech mám aspoň vypracované telo. myslím že moje pivné brucho je jedna z hlavných príčin prečo nie som "pekný" ale začnem behať, najprv si dávam veľké prechádzky nech si nohy zvyknú na nejakú záťaž a potom prejdem aj na beh...

so ženami to mám tak, že tiež ma za mlada žiadna nechcela a tak sa už žiadnej ani teraz nedvorím a kašlem na ne... veď šťastný môže byť človek aj bez vzťahu a jedno príslovie hovorí že bez ženy muž blažený, bez sexu takisto zaobídeš ak máš zdravé ruky :D (bez srandy)

Jano2323

Bublii bolo vela takych situacii , rozpravam sa so zenou napr aj ta doktorka, na recepcii, ale trase sa mi hlas a som nesvoj , ale zvladnem to sa rozpravat, aj sa niektore ku mne spravaju milo, ale stale mam v hlave myslienky ze sa mi v duchu smeju ze to je iba pretvarka tak sa vyhybam kazdemu moznemu kontaktu kde boy mohol byt nejaky rozhovor. S chlapmi je to uplne ine, neni problem ked nejakeho stretnem do hodiny sme kamarati a to ho ani nepustim ku slovu a rozumieme si, kamaratov mam strasne vela a nikdy so ziadnym nenastane nejake ticho ze by sme sa nemali o com bavit.

Bubliii

U teba to prerastlo uz do problemu, ktory ta obmedzuje v beznom zivote a komunikacii. Jednoznacne by som zasla za psychologom, musis to riesit. Ved ak by si potreboval ist napr. na pohotovost a bola by tam len doktorka, tak co potom?

Jano2323

Vsak ja ani nezarastam, uces mam uplne normalny kratky ako ma kopu muzov, postavu mam utlu lebo beham maratony tak urcite ju nejdem menit kvoli tomu aby ma zeny brali vaznejsie. Vsak som pisal ze s muzmi nemam problem komunikovat aj v partii som oblubeny aj ked pridem k novym ludom ja este iniciujem zoznamenie ale musia to byt chlapi.