Ahojte mam 21 rokov 158cm/54kg a potrebujem za tri týždne schudnúť 5 kíl, viete mi poradiť ako ? za tri týždne ideme na dovolenku tak musím byt chudá, ďakujem všetkým čo mi pomôžu
Schudnúť 5 kg za tri týždne dá sa?
No a ako sa dari mínus 5 kg? Vyskúšala si?
5 kg za tyzden budeme vsetci chudnut po sviatkoch :D
To je pravda, ale zase verim ze je riadne motivacne sa postavit na vahu a vidiet tam nizsie cislo, co je samozrejme ubytov vody a nie tuku.
Len voda na 3 tyzdne...Ak chcete chudnúť ekologicky pre svoje zdravie nemôžete strácať viac ako 20 percent / rok od váhy čo mate teraz. Pri vahe 54kg, 20percent - 10,8 kg/rok. T.z. 0,9kg/mes
Ale mate 158 cm, či pre vas je dobra vaha 48 kg. Ale za 3 tyždne to extrimalne, vy ste proste ne mat tak vela nadváhy. A potom, aký rozdiel to robí, koľko vážite? Milujte svoj odraz v dzerkale
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
každý to má inak, niekto aj cheat day potrebuje a niekto vôbec
Hej hej, ze si doprajes za odmenu a uz sa to potom rozbehne a zase si tam, kde si bola.
ono to tak byva, ze mozno clovek aj ked schudne tak sa tesi a uz si tak nestrazi jedalnicek
preco? vsak ked sa ti podarilo raz, podari sa ti aj dalsi. ci nebodaj si este viacej nabrala?
mam s tym skusenost. potom ma ta vaha trapila este viacej nez predtym, ked som sa odhodlava dat sa na chudnutie.