Ahojte mam 21 rokov 158cm/54kg a potrebujem za tri týždne schudnúť 5 kíl, viete mi poradiť ako ? za tri týždne ideme na dovolenku tak musím byt chudá, ďakujem všetkým čo mi pomôžu
Schudnúť 5 kg za tri týždne dá sa?
Kamcita23 toto sa mi presne stalo. Podarilo sa mi rychlo schudnut, tak som sa vytesovala z toho samozrejme, ale ako sa kila stratili, tak potom aj nabehli naspat.
mala_sova nevratilo sa ti to naspat? citala som, ze pri takomto rychlom chudnuti sa casto objavi jojo efekt.
behala som, jazdila na bicykli, kolobežke a schudla som 7 kg za 2 mesiace
podarilo sa ti to? Ako si to spravila? Myslíš, že sa da schudnut jazdou na bicykli, kolobežke? Pretože tiež chcem schudnut nejak rychlo a neviem ako.
Schudnúť schudneš ale po dovolenke sa ti to vráti. Je dobré chudnúť pomaly, a ako bolo písané športuj, to je najlepšie a dokonca si potom tú váhu aj udržíš
za dva mesiace možno. Ale radšej by som tuky premenila na svaly. Kup si ako ti už pisali kolobežku, bicykel a športuj, chod si zabehat a uvidiš, že schudneš a budeš spokojna
ked budeš jest pravidelne a športovat, tak ano. Jazdi na bickyli, kolobežke, chod si zabehat a uvidiš, že sa ti to podari
sadni na bicykel a daj denne aspon 20-30km a uvidiš, ako rychle schudneš a ešte si pri tom aj spevniš telo
z tvojej vahy netreba schudnut ani deko, staci cvicit a spevnit telo,
,,vyziabnutost,, neznamena pekny vzhlad a uz vobec nie pekne proporcie