Ahojte mam 21 rokov 158cm/54kg a potrebujem za tri týždne schudnúť 5 kíl, viete mi poradiť ako ? za tri týždne ideme na dovolenku tak musím byt chudá, ďakujem všetkým čo mi pomôžu
Schudnúť 5 kg za tri týždne dá sa?
To je celkom reálne, keď začneš jesť pomenej a zdravšie veci. Do toho nejaký pohyb a 5 kg by nemal byť problém..
Ja ovocie jem zakaždým, je jedno či ráno či večer ;)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Da, ale treba vynechat uplne vsetko kde je cukor - aj ovocie a vsetko pecivo aj celozrne. Vynechat vsetky prilohy - cize ryza, cestoviny , zemiaky. Namiesto toho jest iba zeleninu, kuracie mäso a pri prvom pocite hladu ho zahnat najprv poharom vody - mineralky.
Chut na sladke zahnat max. kuskom !!! horkej cokolady - 75% - 85%.
Specialne cvicenie netreba, ale mozes napr. rychla chôdza 1 hod denne, schody...
Ak to dodrzis, naisto schudnes.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dať sa dá, ale zbytočne by si schudla, keď potom znova priberieš. Skús rozumnejšie 2-3 kilá. Namiesto bieleho chleba celozrnný, vynechať sladkosti a viac pohybu. Toľko môžeš vďaka tomuto prístupu schudnúť, a to ani nepriberieš naspäť.
Nerieš. Na dovolenke bude plno tučných ľudí.
Mas v pohode vahu. Preco stresujes na poslednu chvilu? Ak si tak velmi chcela chudnut, mala si na to mysliet skor. Byt tebou, volim skor cele plavky a oblecko, co vie zakryt problemove partie, ak ti ide o pekne fotky..