Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

swistica

Pretoze po skonceni skoly si fakt dobreho kamarata, ktoremu mozes verit uz nenajdes, resp. je to len malo pravdepodobne. Ludia su potom uz dost opatrni a aj viac casu travia s rodinou, partnerom a nie s kamaratom. Skratka cim je clovek starsi, je viac opatrnejsi.
Ale samozrejme mozes si hladat kamarata, kamaratky, partnerku, partnera. To je na tebe.

Tutanchamon_xD

Ale inak tiež ma zaráža, že prečo vždy ženy na tomto fóre dajú rady, ako napríklad, že choď tam alebo skús isť tam a tam možno spoznáš nejaké dievča. Prečo práve dievča ? Prečo nenapíšte, tam možno spoznáš nového kamaráta alebo kamarátov. Prečo si myslíte, že život k lepšiemu mi môže zmeniť práve žena ?

Tutanchamon_xD

Tak túžim niekam chodiť, po pamiatkach, prírode, nejaká menšia dovolenka, no sám nemám odvahu niekam ďaleko chodiť. Teraz na to nemám ani peniaze, takže to je v podstate jedno. Mám jedného kamaráta s ktorým ale chodím akurát tak raz za mesiac na pivo. S ním sme o tom hovorili a vždy povedal, že by nemal problém zobrať auto a niekam ísť, ale nikdy sa to nestalo.

Tutanchamon_xD

Áno ja dlho stojím na jednom mieste a neviem sa pohnúť. Ja stále hovorím aj mame, že mne sa jednoducho život nezmení, nech nečaká od mňa vnúčatá alebo že budem mať priateľku. Stále jej hovorím, že ja jednoducho budem celý život chodiť len do roboty a doma sa hrať PC hry a vkuse budem len doma v mojej izbe. Jednoducho verím tomu, že mňa v živote iné veci nečakajú, ako napríklad kamaráti ktorým môžem veriť, partnerka, vlastné deti, chvíle strávené na dovolenke s niekym atď.

Filipafil

Počuj...myslim že stojiš na jednom mieste a nevieš sa z neho pohnúť... zakotvil si sa vo svojej negativite...čo je zle...ale nie neriešitelne..musíš zmeniť myslenie...pokiaľ budeš žiť neustále v tomto pocite nedostatku tak sa nikdy nič nezmeni...všetko je v hlave