Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

Tutanchamon_xD

Ja viem, že mi radili v dobrom, ja len píšem, ako to je so mnou. Nie som PN kvôli sebe. Jednoducho nepracujem, lebo sa mi nedá a nie je to nič spoločné so mnou.

SofiaElla

Ľudia ti to radili v dobrom, lebo ťa nepoznajú do hĺbky. Kašli na prechádzky, myslím, že máš naozaj problém sám so sebou. (nesmelo predpokladám, že si PN kvôli depke).

Tutanchamon_xD

Čo sa týka dlhších túr, ako mi bolo poradené, tak neviem kam by som sám šiel. Som človek, ktorý nie je vôbec scestovaný, nikdy som nikde nebol, takže nemám ani len predstavu, kde by som išiel sám a ako by som sa tam vôbec dostal.

Párkrát som sa bol prejsť sám po svojom okolí, ale bol som doma do pol hodky možno do hodky a jednoducho som nemal z tej prechádzky žiadny dobrý pocit. Proste som šiel sám, celý čas som bol ticho a chodili okolo mňa len autá alebo nejaký ľudia s kočíkmi a rodinami.

SofiaElla

Tutanchamon, ok, nikto sa nerodí dokonalý a ani sa ním nestáva. Ale je potrebné zistiť, čo nás v živote baví, napĺňa, kam chceme smerovať. Tieto základné atribúty však u teba nikde nevidím.

Tutanchamon_xD

Považujem sa za človeka, ktorý v živote nemá šťastie na veľa vecí. Preto som v niektorých veciach rezignoval a niektoré okolnosti ma zmenili, čo sa týka napríklad toho, že si už nehľadám dievča, pretože v tomto smere mi ten vzťah už ani nechýba.

Samozrejme, že keby ma viacero ľudí poznalo dokonalo a vedeli by o mne skoro všetko, čiže by vedeli, že som doteraz nič nenažil, že som doteraz do mojich 25 rokov sedel len doma, alebo v robote a že som nikdy nebol na žiadnej dovolenke, výlete, víkende a že som doteraz neskúsený, čo sa týka vzťahov,sexu,žien a vedeli by, že nemám kamarátov a hrám len PC a konzolové hry, že sedím len doma a počúvam hudbu, pozerám filmy, streamy, tak áno, považovali by ma za obrovského LÚZRA.

unem

Tutanchamon možeš mi odpovedať na jednu otázku? považuješ sa za losra? Skús prosím ťa dve tri vety max. Dik ak sa vyjadríš a neber to ako nejaký útok chcem len vedieť ako vnímaš sám seba.

ehm

No to je vlastne pravda, v BB útulok nemáte, to by si musel chodiť do Zvolena. Preto hovorím menšiu túru, žiadne výrazné kopce či dlhé trasy. Napr. minule za mnou prišiel do Zvolena bývalý spolužiak z VŠ a spravili sme si spolu vychádzku na Pustý hrad a prešlo nám tak celé popoludnie. Na to sme zároveň nepotrebovali ani turistickú obuv, na to stačí v podstate hocijaká. Tak možno by si mohol nájsť nejakú podobnú trasu.

Lili8888

Ahoj som na tom podobne mám 21 rokov a kvôli psych. problémom som stratila priateľov a niesom schopná pracovať, skratka nemám život. Škoda že sme tak ďaleko od seba, mohli sme ísť niekam von, ja som z východu...A dnes som sem založila tiež tému

Tutanchamon_xD

No knihy čo som si kúpil, keď som ešte zarábal som prečítal dve, tie tiež boli podľa hernej predlohy. Ku zvieratám vzťah mám, nakoľko som mal od dieťaťa plno zvierat. Tu v BB, ale neviem, že by bol nejaký útulok. No na túru by som potreboval športovú obuv a to nemám, takto by som si zničil kolená v tej obuvi čo nosím. Preto som skončil aj s tým behaním, ako som aj začal.