Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

Tutanchamon_xD

Jednu aktivitu by som aj mal. Chcem si kompletne moju celú izbu oškrabať a nanovo namaľovať. Myslím, že táto aktivita by mi samému zabrala viacej dní. Len mi je blbé od mamy pýtať peniaze na farbu a maliarske potreby. Takže možno inokedy asi.

prestanuz

tutanchamon, existuje veľa výhovoriek ale len 1 cesta...

každý ti tu dáva rôzne rady, ty sa len vyhovoríš že na nič nemáš peniaze... a čo takto zdvihnúť riť a začať niečo robiť? ak nevieš pracovať na plno tak začať najprv s malými brigádami...

ale nie. ty radšej budeš vyplakávať ako je život zlý a ako sa NIČ NEDÁ...

áno, presne ako si písal! SI LÚZER! LÚZER! LÚZER! LÚZER!
nie preto že tráviš čas doma a nemáš ženu, ale preto že stále len hľadáš výhovorky prečo sa nič nedá. čo čakáš? že ťa ľudia budú ľutovať aký si chudáčik?? Mám ti založiť charitu??

TEBE nepomôže žiadna rada pokiaľ budeš pokračovať v tom čo robíš! Krok č 1 je prestať si sťažovať na fóre... krok č 2 je prestať sa ľutovať v reálnom živote... nikam sa nehýbeš len preto že nechceš!

A ak hovoríš že je ti to jedno tak potom neni o čom...

swistica

ok, chapem
Tak skus potom Laskomersku dolinu a zber malin, cernic, cucoriedok, teraz kvitne i lipa napriklad. Tym, ze si o rastlinach nieco precitas tiez stravis nejaky cas a zberom usetris par eur, kedze to nebudes musiet kupovat napriklad.

Bubliii

Tutanchamon, dovolujem ti navrhnut ti zaujimavu volnocasovu aktivitu, ktora je fyzicky nenarocna a zadarmo. Ak by ta to bavilo, mozes sa pridat ku celoslovenskemu projektu mapovania vtactva do noveho atlasu, ktory vyjde v roku 2020. Staci mapovat aj bezne druhy na sidlisku - drozd, vrabec, sykorka, vobec nemusis mat super znalosti o vzacnych druhoch. Jednoducho ked nejakeho vtaka uvidis, zapises ho do databazy. Kazdy jedinec sa pocita a ma hodnotu. Projekt je primarne zamerany na vtaky, ale v podstate sa moze zapisat akekolvek divozijuce zviera (cicavec, obojzivelnik, plaz atd).
Ak by ta to zaujalo a pre pripadnych ostatnych diskutujucich, pridavam aj link na databazu, kde ho prihlaseni mozes/mozete zacat prispievat
aves.vtaky.sk
ak by nepreslo, tak tu: aves(bodka)vtaky(bodka)sk(lomitko)index(lomitko)

Tutanchamon_xD

Nikdy som neletel lietadlom, vlakom som šiel asi dvakrát za život. Ja som jednoducho nechodil nikde, pretože ako dieťa to nebolo možné, to som písal nižšie prečo a keď som bol starší, tak som nemal s kým. Úplne sám niekam ísť nie je v mojich silách.

Tutanchamon_xD

Keď ja som človek, ktorý nie je vôbec scestovaný. Nikdy som nikde nebol okrem školských výletov. Nepoznám vôbec ani svoju vlastnú rodnú zem. Pre mňa je tá Srí Lanka, čo mi navrhuješ niečo nepredstaviteľné. Neviem si predstaviť, že by som bol niekoľko míľ od domu niekde sám.

swistica

Este mi napadlo, ze ked chces cestovat, ale momentalne na to nemas peniaze a partiu, tak su moznosti robit dobrovolnictvo napr. na Sri Lanke a tak. a tym padom zaroven cestujes, pomahas a spoznas ludi. To len tak na okraj, neviem ci toto by ta zaujalo.

Tutanchamon_xD

Ďakujem za rady a teda napíšem ešte raz, že som momentálne bez peňazí, takže aktivity ako bicykel, korčule a iné veci nie sú vôbec možné, nakoľko bicykel ani korčule nemám a požičať si nemám ani od koho.

Čo sa týka tých zber húb, tak na to sa radšej nedám, nakoľko som nikdy huby nezbieral a tým pádom vôbec neviem, ktoré sú jedlé a ktoré jedovaté. Plus nikdy som v žiadnej hore nebol, takže sám by som určite nešiel, pretože je dosť veľká šanca, že by som sa stratil.

Čo sa týka toho piva, tak mám kamaráta s ktorým by som aj šiel. Dnes mi volal, či idem do mesta sadnúť na pivo. Odmietol som, nakoľko mám v peňaženke 7€ a stým do mesta určite nepôjdem.

Čo sa týka prechádzky, tak s tým problém nemám, len samého ma to nebaví a toho kamaráta nebaví len tak sa prechádzať po von a kecať. To sme robili, keď sme mali 15 rokov a bola nás veľká partia. On nemá taký nudný život ako ja, takže jemu je lepšie si sadnúť na pivo a oddychovať pod holým nebom.

Takže ostávajú mi asi len tie staré aktivity, ktoré vykonávam každý deň. PC a konzolové hry, hudba, YouTube, streamy ....

Zuzka8

Tutan, ty si presne ako môj brat. :-D

...

Tuna v meste kde bývam lieta peľ vvo vzduchu akoby snežilo. =D Krása.