Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

SofiaElla

mňa napadlo to isté ako swisticu: či su tu hovorca všetkých single panicov, špeci Tutanchamona..
dobreuz, riaď si viac svoj život (nie iných), Tutanchamon takisto mnohokrát kritizoval tvoj postoj k životu (vzťahu). Nechajme to na ňom, nesvojprávny asi nie je..

swistica

Ak by si sa chcel venovat zvietatam a pises, ze si z BB, tak na prirodovedeckej fakulte maju niekolko zranenych zvierat. Mohol by si tam chodit a pomahat so starostlivostou o ne. Su tam i studentky. Piatacky maju tak cca 23, mozno by si sa s nejakou i zoznamil.
Na prechadzku do prirody ti stacia botasky. Aby si nesiel sam, ako pises, skus tam robit nejaku cinnost. Napr. teraz zber liecivych rastlin, hub. Ked nemas peniaze, nebudes musiet kupovat caj. Skus napr. Laskomersku dolinu.
Mozes dalej fotit mesto ,- prirodu, budovy, kuriozity a fotky davat na webovu stranku.

Zuzka8

Jo Tutanchamon, to by bolo fajn, nájsť si niečo čo by Ťa napĺňalo. Nie jedna vec, ale viacej. Najmä ak nepracuješ a ten čas tráviš doma.
A to nepoznáš ani jedného človeka v okolí, ktorého by si zavolal von?

Cvičiť môžeš aj pre zdravie, nie iba pre nárast hmotnosti/svalov.

SofiaElla

Skús skôr napísať, čo by si rád v živote robil. Čo sa týka vzťahov, tam už nechcem teraz zabŕdať, len možno toľko, že je lepšie, ak teraz nemáš vzťah (a ani ho nechceš, viem), lebo teraz by to asi nevydalo nič pozitívne pre teba.
Resp., zas, aby som to nejako nenafukovala, byť krátkodobo mimo práce, cieľov a motivácie - to je v poriadku. Ale byť dlhodobo takto frustrovaný - to už podľa mňa problém je (ak sa ťa to týka).
Musíš však začať u seba. 25 rokov nie je ani skoro ani neskoro na mnohé veci, ale ty musíš očividne niečo vo svojom živote zmeniť. Tiež si myslím, že je dosť ľudí, ktorí by ti v napredovaní pomohli, ale rozhodnúť sa musíš sám.

unem

Tutanchamon máš len jeden jediný problém. Ten problém je "prijať sám seba". Pokial neprijmeš sám seba, takého aký si budeš zamindrákovaný. Mám ženu, dve deti, platím hypotéku na 4izbák v krajskom meste a päťročné ojazdené auto z bazáru. Robíme so ženou prácu čo nás baví ideme v lete po rokoch na dovolenku do Španielska. Vieš čo nám povedal istý človek z okolia? Prečo nejdeme do nejakej exotiky no lebo nám vyšlo na Španielsko. Pre neho sme LÚZRI, ja sa tak, ale necítim, žijem obyčajný spokojný život. Nezamestnávam ludí, nemám firmu, nové auto, mám rodinu, vediem slušný život takže pokial som v jeho očiach LÚZER nech som. K ženám ti poviem len tolko, ze hladaj takú čo je zo skromnejších pomerov, spolu môžete vybudovať vela a byt platní pre spoločnosť. Nech sa ti darí.

ehm

No kde ísť na túru/vychádzku sa dá vygoogliť, na nete je plno tipov, ale popravde ani mňa to samého nebaví, teda ak nejdem niekde na blízku so psom. Otázkou je, či by ťa to bavilo, ak by sa našiel nejaký spoločník?