Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

ehm

No ja okrem domácich aktivít (PC, seriály, knihy), trávim hlavne veľa času von so svojim psom, inak tiež zvyčajne nemám kde ísť. Ak máš vzťah ku zvieratám, tak sa dá každý deň ísť vyvenčiť aj nejakého psíka z útulku, keď nemáš vlastného. Inak by pre teba možno bola nejaká menšia túra niekde v okolí, na tú veľa peňazí nepotrebuješ. Ty si myslím v nejakej diskusii spomínal, že si z BB, však?

Tutanchamon_xD

ahjajjaj nie ja žijem na Slovensku a jednoducho sa mi teraz nedá pracovať. Nechcem to nejako veľmi rozoberať.

ahjajjaj

no potom ostáva kúpanie v prírode a pozri si Street work out, je zadarmo a bez výbavy.
Prečo teraz nepracuješ? Ty si v zahraničí, v Nemecku, nie?

Tutanchamon_xD

Tak ja som začal pred mesiacom behať, kým sa nepokazilo počasie, ale nemám obuv na behanie, takže ma pekne boleli kolená a nemám si začo kúpiť športové tenisky, nakoľko nepracujem a áno nedá sa mi aktuálne pracovať.

Doma som niekedy cvičil, mám lavičku, mám veľkú činku a malé dve jednoručky a závažia. Samozrejme som s tým prestal, pretože som ektomorf, takže nato, aby som pribral mi nepomôže len cvičiť, ale taktiež aj jesť podľa jedálnička, čo by išlo neskutočne do peňazí. A aj tak to cvičenie doma trvalo tak hodinu, niekedy hodinu a pol a zbytok dňa som strávil zase len pre PC, takže sa mi to nerátalo vôbec.

Inak nemám kam chodiť. Nemám žiadne peniaze teraz, takže sedím len doma a nikde nechodím. Keď som aj peniaze mal a chodil som do roboty, tak taktiež som nemal kam chodievať veľmi. Išiel som len ako som písal na pár hodín do baru na pivo a to bolo všetko.

Ja som v podstate taká trúba a prečo ? Pretože počas dectva som taktiež nikam nechodil, otec sa o nás nestaral a nikdy neboli peniaze, takže som sa nemal kde naučiť napríklad plávať, lyžovať, snowboardovať, hrať napríklad tenis, futbal a iné športy, lebo som nikdy nebol k ničomu vedený.

Chcel by som zažiť nejakú kratšiu dovolenku, nemusí byť pri mory, alebo nejaký víkend na chate, nejaké kúpele, nejaký víkend v inom meste alebo čo. Nepoznám ani svoju rodnú Zem, nakoľko som nikde nebol okrem pár školských výletov.

Kalgan1

Chodim do roboty
Citam knihy (cca 3 za mesiac)
Citam rozne clanky z domacich a svet. medii
Chodim do skusobne (el. gitara)
Pocuvam a stahujem hudbu
Pozeram filmy
Pozeram YouTube
Nepozeram TV
Pisem poviedky/pracujem na knihe
Pisem blogy
Pravidelne cvicim
Chodim von s kamosmi na pivo
Na FB som z nudy
Tu som lebo to je sem-tam zaujimave
Istagram ani pokec ani badoo ani nic take nemam
...

Zuzka8

Sa mi páčia také typy ako je Aea.

My sme boli ozaj dneska v Legio vlaku. Môžeš využiť také mieste kultúrne podujatia. ..... Super bolo v tých vlakoch, ešte tak voňali staromódne. :-D

recaptcha69

tutanchamon, tak ja napríklad chodím do práce xDD

ale zabaviť sa dá rôzne.. nemusíš s nikým chodiť nikde, môžeš vymýšľať sólo aktivity.. nepotrebuješ na to kamarátov. zober bicykel a celý deň sa túlaj vonku, chod na kúpalisko, alebo sprav si nejaký malý výlet, cestuj vlakom...

Zuzka8

A pracovať sa Ti nedá? Či si hľadáš?
Ja si kreslím a idem s kamarátkami alebo idem do knihovne, alebo so psom. Ty asi psa nemáš. :-l

Môžeš cvičiť doma, lebo pri takomto sedení budeš mať boľavý chrbát v päťdesiatdvojke, ako mi to hovoril kolega, čo pracuje v kancelárii.

=)

Aea

Ja cvicim, chodim behavat, korcule, plavanie.. Akekolvek aktivity podla moznosti, den tak ubehne rychlejsie a spravim aj nieco pre svoje zdravie. :) A inak este rada citavam, alebo ako bolo nizsie pisane, ucit sa cuzdie jazyky je super vypln volneho casu. A nejaky spontanny vylet do prirody.. ak teda sa na to odvazis..

Tutanchamon_xD

Tak ja v podstate doma hrám PC a konzolové hry, pozerám YouTube, natáčam videá na YouTube v podobe animačných pozadí pre PC a notebooky, upratujem byt, sťahujem filmy.

Teraz ma to ale začína trošku hnevať, pretože von je tak nádherne a ja v podstate nemám kam ísť. Doteraz som nikdy nikde v Lete nebol. Keď sa išlo, tak len večer na pivo do baru na pár hodín, inak som cez deň nikdy nikde nebol počas Leta, okrem roboty.