Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

Fero889

Tutanchamon, potreboval by si poriadnu facku od zivota. A bud by si sa zosypal uz uplne alebo by si sa vzchopil.
Ja som taku facku dostal 6 rokov dozadu, tiez som vtedy mal podobny zivot ako ty bez vyhliadok do buducnosti. Sice vtedy som to samozrejme bral ako katastrofu, ale pozbieral som sa, zacal som robit vela veci inak a dnes viem ze to bolo najlepsie co sa mi mohlo stat.

Filipo

Ja mam zase opacny problem, mam strasne vela konickov a nestiham vsetko , vela veci sa mi prekryva a aby som vsetko stihal to by som nemohol pracovat ale peniaze potrebujem, tiez niekedy som z toho vykolajeny, najradsej by som niekedy na tyzden vypnul lezal len v posteli ale neda sa.

Tutanchamon_xD

Tak mňa to neurazilo, lebo nie som ten typ človeka, čo sa urazí na niekoho za to, že napíše svoj názor. Neviem kto si v živote som ťa nevidel a nepoznám ťa, takže aj keby ma urážaš, tak to so mnou ani nepohne. Ale zaujímavá myšlienka ťa teda napadla.

jatrubka

nemas ziadny ciel, v tom je dost problem. potom kamarati su doleziti, ti nas tahaju dopredu.
daj si na youtube "6 minut s psychiatrem", mozno ti to nieco da
/www.youtube.com
staci ti stretavat sa s kamaratom raz za mesiac?
ja trosku robim
trosku upratujem, perem, varim, nakupujem
trosku sa stretavam s par ludmi
citam veci na nete, pocuvam hudbu z youtube
cvicim, nepravidelne, beh vonku, plavanie v jazere
chodim na jazero opalovat sa, plavat
obcas kino, les, vystava, koncert, gastroakcia
obcas knihkupectvo, kniznica, beseda

swistica

Sofia - naozaj divoky myslienkovy pochod, navyse byt gay a chciet zmenit pohlavie spolu ani nesuvisi. A citlivost uz vonkocom nie. A to sa len opytal, co robia ludia doma ...

SofiaElla

Je to len názor, nechcela som sa ťa tým dotknúť. Len mi prišlo, že si taká "citlivka", ako moji niektorí teplí (a iní) kamoši. Necháp to zle. Ťažko sa vyjadriť k tvojej psychickej situácii, keď mi dosť vecí nie je jasných.

unem

Chlape čakáš a prešlapuješ na mieste. Keď budeš s tým kamarátom na pive tak sa ho spýtaj kedy zoberie auto a vyrazíte na výlet. Našetri zatial na benzín. Mám z teba pocit, že tebe podnet nestačí treba ta do všetkého dotlačiť. Tebe je v tom polovegetatívnom stave dobre, preto neprevezmeš iniciatívu a len sa lutuješ a neguješ všetko.

SofiaElla

Ja úplne úprimne práve rozmýšľam, či ty nechceš zmeniť pohlavie (bez akýchkoľvek invektív a urážok), naozaj nad tým premýšľam..