Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

Tutanchamon_xD

momentik neviem ako ty, ale ja mám okno v izbe ktorým luftujem a ja nie som spotený až za ušami ako ty. To bude asi preto, lebo možno nemám 120Kg a nepotím sa ako prasnica ? :)

swistica

Dalej pises, ze si dost na pc, tak skus zarobit nejake peniaze z domu - webstranka, konto s velkym poctom followerov - peniaze za reklamu napriklad. Teraz je to dost in, len treba produkovat zaujimavy obsah.

swistica

Este by si si mohol zobrat macku alebo psa z utulku do ,,docasky,, To znamena, ze pes stale patri utulku, oni mu platia stravu, veterinara, pelech,hracky a ty mu len poskytujes priestor a starostlivost. Utulok hlada majitela a ked sa najde, psa odovzdas.Neviem ci zvolensky utulok poskytuje taketo sluzby, ale keby aj nie, poslem ti pripadne utulky, ktore toto poskytuju. Psa ti aj dovezu.
To by ti vyplnilo cas, chodil by si s nim 3x denne von a spoznal by si kopec ludi.
Ja sa pocas dovolenky staram kamaratom o psa a je to najlepsi prostriedok na socializaciu.

Tutanchamon_xD

prestanuz písal som preto, aby odpisovali ľudia, ktorí sú na tom ako ja, aby som vedel, čo sa teda dá ešte robiť, okrem toho. čo už robím. Možno by mi dali nejaké iné návrhy a chytil by som sa ich. Samozrejme nehovorím, že sa nechytím žiadnych, ktoré tu boli spomenuté. Tak tu prosím ťa neskáč do mňa áno ? Ďakujem za pochopenie. V jednom ale máš pravdu, že som lúzer. To mi je úplne jasné.

prestanuz

áno, položil si otázku čo robiť vo voľnom čase a ľudia ti tu napísali a ty si všetko aj tak ospravedlnil že sa to robiť v tvojej situácii nedá.. ak máš tak jasný prehľad o tom čo sa dá a čo sa nedá robiť tak naozaj neviem čo chceš.. nejakú zázračnú radu? alebo čo?

prestanuz

Ak nemôžeš pracovať a vieš v akej si situácii a vieš že čo všetko nemôžeš robiť tak akú radu potom čakáš? Každú aktivitu nemôžeš robiť a píšeš že jediné čo môžeš robiť je hrať hry a pozerať videá a chodiť na prechádzky... tak neviem akú radu chceš keď vlastne ani žiadnu radu nechceš...potom je toto fórum zbytočné...

neviem čo akože očakávaš, ale podľa toho čo si písal, že aby ti tu písali len tí, čo sú na tom rovnako tak len asi chceš aby ste sa tu mohli vzájomne poľutovať.

Tutanchamon_xD

A keď už, tak ja tu vôbec nehľadám ľudí, ktorí by ma ľutovali. Nemám rád sebaľútosť a taktiež nemám rád, keď ma niekto ľutuje.

A ešte sa ťa tak spýtam, kde som napísal, že je život zlý ? Nemám pocit, že by som to niekde spomenul. Nikdy som nepovedal, že mám zlý život. To isté vždy poviem aj mame, že nemáme zlý život, iba ho máme nudný a to je rozdiel.

Po druhé, nemám pocit, že by som sa sťažoval. Položil som v príspevku otázku čo robiť vo voľnom čase, alebo keď sa nudím a objasnil som, ako na tom teraz som. Ale jasné, že človek keď napíše hocičo na tomto fóre, tak sa automaticky vždy ľutuje, sťažuje, nadáva, preklína a neviem čo všetko. Typické :)

Tutanchamon_xD

prestanuz no asi preto nemám peniaze, lebo sa mi nedá v momentálnej situácii pracovať ? Ja som mal robotu, pracoval som, ale jednoducho sa mi teraz pracovať nedá z rodinných dôvodov, tak sa láskavo nemontuj do niečoho, keď absolútne nič nevieš, ako teraz na tom som. Nemôžem teraz chodiť do roboty a ani na brigády.