Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

Angelika3

A robíš babke raňajky obed? Prečo tvoja mama nenavarí aspoň na dva tri dni dopredu, že by sa to len zohrialo? A babka sa zrejme ešte hýbať môže ked chodi sama na zachod, rano si môze natrieť chleba. Pozri, ja mám tiež pomerne imobilnú babku a môj oco ked občas jej ide pomôcť (strieda sa so surodencami) jej celkom isto nevari, on to ani nevie. A obedy jej nosia z takej vyvarovne blizko, neni to ani extra drahe.

Angelika3

Neviem a to tvoja mamina nemá nejakých súrodencov kohokoľvek, že je stará mama odkázaná iba na vás? Nehovorím, že hneď musíte starú mamu niekam odložiť, ale v každej rodine sa niekedy musí riešiť zabezpečenie starostlivosti o starých rodičov, pričom mladí majú už obvykle aj vlastné rodiny o ktoré sa musia starať. Však toto je iba na tvoj úkor a ty potrebuješ prácu, z čoho si ako platíš zdravotné a pod.,, nemôžeš si dovoliť ani vybehnúť na pivo či vymaľovať izbu? Pre teba je práca prvoradou nutnosťou.... a tiež aby ti už z toho celého psychicky nezahrabávalo a v podstate aj fyzicky, keď pol dňa ležíš pred pc môže ti to začať narušovať spánok, telo sa neunavilo vôbec

gogora

A my za to mozme, ze ty len doma sedis? Ved zacni predsa zit, zacni chodit von s nejakymi kamaratmi, na festivaly! To ta akoze bavi takyto zivot domaseda?..

Tutanchamon_xD

ty primitív, nespamuj v každej diskusii s tvojím hokejom a filmami. Nikoho to nezaujíma, a aj tak na to nikto nekliká ty úbožiak. Neklikajte na to ľudia, je to scam.

swistica

Tak potom mam pre teba jeden napad - urcite vies ako funguju mamablogy - matky pisu o starostlivosti o dieta a recenzie detskych produktov. Firma posle gratis produkt a este dostanu za recenziu zaplatene. Takych blogov je kvantum a väcsine matiek sa to oplati. Blogy o starostlivosti o starych a chorych velmi nie su. Tak mozno by si taky mohol i zalozit.Mozes pisat i anonymne. Najskor to mozes mat ako hobby, kde budes davat ludom v podobnej situacii rady a ked si nazbieras citatelov,mozes z toho mat aj financie.Firme staci navstevnost 100 ludi denne, aby sa jej to oplatilo. Tak len taky napad.

Tutanchamon_xD

Bol som si ho vybavovať. Nedali mi ani cent. Na to, aby si dostala príspevok, musí mať opatrovaný človek postihnutie 50%, jej to vypočítali na 45%. Samozrejme všetci dobre vieme, že to tak vypočítali schválne, aby nemuseli platiť ani cent.

Sestra má kolegyňu v robote staršiu, kde jej brat už len leží na posteli, je vozíčkar a už ani na ten vozík tuším vôbec nejde, ak si dobre pamätám a ani tam neodsúhlasili žiadny príspevok. Jednoducho sú to ku***

swistica

No co sa tyka youtube a socialnych sieti, tak prerazit tak, aby to bol jediny prijem sa na Slovensku velmi neda. No ty si v situacii, ze by ti trebars dobre padlo i 50 e mesacne na to pivo s kamosom a to sa da celkom v pohode.

Tutanchamon_xD

swistica mám aj druhý Slovenský YT kanál na ktorom som tvoril videá z hernej zóny a bolo tam aj pár poučných videí pre hráčov a jednoducho to nikto nepozerá.

Neviem do akej miery poznáš napríklad YouTube, ale v dnešnej dobre tam preraziť nie je vôbec možné. Všetko na YouTube už je. Herné tutoriály, tutoriály z oblasti hardvéru, softvéru, tutoriály pre programy, ako sú napríklad Photoshop, Sony Vegas, Adobe Premier atď. Všetko toto existuje či v Anglickom, tak aj Slovenskom aj Českom jazyku.

Mám už len starú mamu, ktorá býva s nami a ktorej sa už v podstate skoro nedá vôbec chodiť, čím teda poviem to, čo som nechcel riešiť. Jednoducho sa o starú mamu starám od rána, kým mama príde z roboty. Robím jej raňajky, obed, obsluhujem ju, poprávam jej posteľ každé ráno. Preto sa mi nedá pracovať, aby to už bolo na tej pravej miere konečne.