Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo robiť ?

Príspevok v téme: Čo robiť ?
Tutanchamon_xD

Je tu niekto podobný, kto celé dni, celé mesiace sedí len doma a nič nerobí ? Len je za PC, pred TV, pozerá seriály, filmy, hrá sa hry, počúva hudbu, poprípade ide len do roboty a naspäť domov ? Ako to beriete vy ?

Pretože ide byť Leto a ako to tak vidím, tak zase celé Leto ako doteraz do mojich 25 rokov presedím len za počítačom. Nikde nechodím, pretože buď som celé Leto vždy strávil v robote a keď som mal voľno, tak doma za počítačom, pretože som nemal veľmi kam a s kým ísť.

Teraz je to horšie, pretože sa mi v momentálne situácii nedá robiť, takže som bez peňazí, takže nemôžem nikde chodiť a celé mesiace som len doma. Čo také robievate doma, aby ste sa nenudili ? Ako si vypĺňate dni, akou prácou ? Bývam v byte, takže tu nemám veľmi čo robiť a preto celé dni presedím len pred PC.

Budem rád, ak budú prispievať ľudia, čo sú na tom podobne a nie stále tí istí, ktorí prispievajú do každej jednej založenej témy.

swistica

Ak mas psa v docaske, vsetky naklady plati utulok. Teba to nebude stat nic, len cas a miesto v byte. Ako som pisala, ak zvolensky utulok jedlo a pomocky nepreplaca, su i ine, ktore to hradia.

swistica

Tak jasne, ono to zo dna na den nepojde, treba na tom pracovat a zdokonalovat. Kazdy nejak zacinal, takze cim skor zacnes, tym skor pride vysledok. A ak by si sa tetaz naucil nieco zaujimave robit na pc, tak neskor ked budes moct pracovat si lahsie najdes pracu. Da sa ucit podla tutorialov na nete i zadarmo. I ty sam mozes tvorit tutorialy. Ak budu dobre, casom ich budes moct spoplatnit. Jazyky sa tiez daju ucit zadarmo.

Macka podla mna prekazka nie je. Vela psov sa s mackou znesie. Ale tak to uz ty vies ako to doma mate a ci je to mozne. Ale mozes si dat inzerat, ze budes vencit psov. Minule som taky inzerat videla, tusim 6 e za hodinu to bolo. Islo o cas pocas obeda, ked bola pani v praci a pes zatvoreny v byte.

Hovoril si, ze nechces pytat peniaze od mami na malovanie izby. A ked ponuknes jej, alebo starym rodicom ze omalujes alebo nieco opravis im? Vtedy kupia material vlastne pre seba a ty poskytnes len pracu.

Tutanchamon_xD

momentik uťahovať si môžeš zo svojich kamarátov dobre ? A nie nemôžem, pretože od rána nemôžem chodiť nikam do cca 15:00 - 15:30 a aj počas celého dňa treba niekedy pomôcť, pretože preto, nechcem vysvetľovať prečo.

Tutanchamon_xD

ehm je síce pekné, čo sa týka toho útulku, lenže zabúdate na jednu vec. Nemám peniaze a aj keby sme nemali mačku a chcem si zobrať nejakého psíka do opatery, tak mu treba asi dávať každý deň niekoľkokrát jedlo, treba mu kúpiť vodítko alebo nejaký postroj, poprípade pelech, aby niekde spal a z kade na to naberiem ?

Od mami si pýtať peniaze nebudem, keďže ma teraz živý, čo je fakt. Mama nezarobí taktiež veľa, takže pochybujem, že by dávala peniaze ešte aj na psa, keď v podstate mám mačku, ktorej treba kupovať žrádlo alebo s nou treba ísť k veterinárovi atď.

ehm

Swistica, zvolenský útulok doslova prosí ľudí, aby si brali psíkov, hlavne šteňatá, do dočasky, takže to by ozaj nebol problém, keby to chcel.

Tutanchamon_xD

swistica mám doma jednu mačku, takže pes nepripadá do úvahy. Mali sme dve mačky, jedna bola moja, ktorú som mal od malého chlapca. mali sme ju asi 14 rokov, ale museli sme ju dať utratiť, bola chorá.

Čo sa týka toho PC, tak som si založil YouTube kanál na ktorom tvorím videá, ale nikto to skoro nepozerá a keď si aj človek chce spraviť reklamu, tak ti všade nadávajú, že si ju nemáš robiť, pretože to nikoho nezaujíma. Mám síce na jednom videu vyše 880 tisíc pozretí, ale zárobok za to nie je skoro žiadny.

Čo sa týka napríklad tvorby loga, web stránky, brožúr alebo plagátov, tak na to slúži stránka www.jaspravim.sk a už sú tam ľudia, čo ponúkajú služby dlhoročne a majú perfektné výsledky. Ostatní, čo sa tam registrovali majú dosť smolu, lebo ich služby nikto nevyužíva.

rozmýšľal som samozrejme, ako si zarobiť cez PC, ale jednoducho dnes všetko existuje a ťažko niekto niečo vymyslí nové, čo by sa uchytilo ale rozmýšľal som nad tým už viackrát.

Bubliii

Ahoj swistica, ak chces viac info, mozem ti poskytnut moj email alebo sa ozvi tomuto panovi ridzon@vtaky.sk (Jozef Ridzoň), to je taky hlavny koordinator celeho mapovania..
Ale v zasade prihlasit sa do databazy a pracovat s nou nie je nic zlozite, verim, ze to zvladne kazdy. Zapisuju sa konkretne druhy, ich pocet, kde si ich videla (zaznacit na mape) a ku nim su kody - napriklad hniezdenie, mladata, uhyn a pod. Co vidis, to zapises. Jednoduche :)

swistica

A nemyslim si, ze si luzer, len mas momentalne zle obdobie. Navyse dotycny nick kludne mohol pisat zo svojho registrovaneho profilu, podla toho ako pise nie je na tomto fore ziadnym novacikom.