kamoška mi všetko lajkuje

Marek26

A ja som si myslel, že to ja som paranoidny ona nás tiež berie len ako kamošov. Mne sa niekedy zdala taká ťuk-ťuk, ale ja som to bral tak, že to len hraje kvôli zábave.

Cloo2

Aj tak si myslím že najlepším riešením bude prerušenie kontaktu a zablokovanie na sociálnych sieťach lebo slečna je očividne chorá. Bohvie čo by spravila babe ktorá by sa hrala na tvoju frajerku :D

Marek26

A ja som čakal, že ma od toho nápadu budete odhovarať. Veď aj keď sme von, tak sa so mnou ostatné kamarátky menej bavia.

Marek26

Rozmýšľal som nad týmto nápadom. Dohodol by som sa s nejakou kamarátkou. Možno aj s viacerými. Povedal jej, o čo ide a dohodli by sme sa, že mi tiež bude toho čo najviac lajkovať a komentovať. Mohlo by to tú otravu odradiť. Čo myslíte? Dobrý plán? Len neviem, či by boli tie kamarátky ochotné?

Marek26

Ja som si myslel, že je tak bl...á. Ja som tiež už rozmýšľal, že ju zablokujem. A prišiel som na to, že by to bolo čudné, lebo chodíme spolu von. Ale nie sami. Mne sa tiež zdalo, že mi píše na FB menej kamarátov a kamarátok, teda kamarátka už skoro žiadna. Ale hovoril som si, veď majú svoj život, nebudú stále na FB. Ale stále nič. Bol som však na profile tej kamošky. Rozmýšľam, ona nemá čo robiť? Celé dni, hodiny pridáva nejaké statusy a videá na FB, možno ani nespí kvôli tomu.