Mam kamošku, ktorá mi lajkuje každý príspevok na FB. Takmer každý deň zdieľa nejaký príspevok na mojej stene, až mi je to divné. A všade ma označuje, viete, pri tých obrázkoch, označ kamoša, ktorý... O čo jej ide? Viete? Ja jej iba občas niečo lajknem.
kamoška mi všetko lajkuje
Ehm áno :D som reinkarnoval :D
Dobreuz, konvertoval si na vieru Tomasovu? :D
Cloo2 haha :D
preruš s ňou všetky kontakty. Je to len človek a nie Boh.
Potom môže prísť sem na fórum. Budem hu presviedčať, aby sústredila pozornosť na Boha a koníčky.
:)
Ahoj Marek. Tak tie cm nie sú až taky problém. Aj keď je zauzivanejsi a bežnejsi jav, keď je predsa len muž vyšší nez žena. Ale keď ma chlap dostatok sebavedomia, cm nerieši. A vlasy sú v dnešnej dobe najmenší problém, mnohé ženy dnes menia farby vlasov tak často ako svoje prádlo. Ak ta vsak dotyčná nepriťahuje, nedá sa nič robit. Ale tak neraz sú trvacnejsie a hodnotnejsie vzťahy vzniknuté práve na báze priateľstva ai, než dákeho osialu zalubenosti.. Takže ak nemáš záujem, nerieš jej lajkovanie. Ona sa s tým musí vysporiadať sama. Ale tak nie každý sa riadi rozumom
Treba si nájsť Boha a vykašľať sa na nejakú kamarátku.
No ak ti vyjadrila city, tak je jasné, že je do teba blázon. Zrejme by prospelo, aby si na nejaký čas trochu obmedzil kontakt s ňou. Obmedzil, nie úplne prerušil. Ona žiadnu samovraždu určite nespácha a jej city zatiaľ aspoň trochu ochladnú a ak si rozumiete a ona ešte bude chcieť, tak potom po čase môžte pokračovať v bežnom kamarátstve.
Niekto len viac zije socialnymi sietami. Nemusi byt za tym vobec nic.
:)
Keby si sústredil svoju pozornosť na Boha a na koníčky, nestálo by Ti za to všimnúť si nejakú kamarátku, že ty niečo lajkuje, veď to je len človek.