kamoška mi všetko lajkuje

Marek26

Povedala, že radšej bude so mnou kamoška, aby ma mohla vidieť a stretávať sa so mnou, lebo keby ma už nemala nikdy vidieť, asi by to neprežila. A nechcem si zobrať na triko, žeby niečo urobila.

DarkThought

Tak, ak ti sama povedala, že k tebe má citi, tak potom je to asi jasné. Je do teba zamilovaná, tvojím odmietnutím sa to hneď nezmení. Ak sa s tým nebude vedieť po dobu dlhšej doby zrovnať, mali by ste prerušiť kontakt, nech ťa stále nemá na očiach a nech sa zameria v živote na iné veci.

Marek26

Vlastne, áno. Lebo ja mam pocit, že po mne ide, ona pre mňa veľa urobila a neskôr sa priznala, že to preto, lebo niečo ku mne cíti. Ale vysvetľoval som jej, že ju beriem len ako kamošku. Ona povedala, že je to v poriadku a že jej to nevadí. Ale podľa správania ku mne nemám ten pocit. A k tomu všade píše tie citáty o nešťastnej láske.

DarkThought

A to ti tu máme teraz na základe toho, že ti lajkuje príspevky na sociálnej sieti, povedať, či po tebe ide? :D

Marek26

By som iba chcel vedieť, či po mne ide? A stretávame sa aj v reálnom živote, chodíme s ďalšími kamošmi a kamoškami aj na diskotéky a von piť.