Mam kamošku, ktorá mi lajkuje každý príspevok na FB. Takmer každý deň zdieľa nejaký príspevok na mojej stene, až mi je to divné. A všade ma označuje, viete, pri tých obrázkoch, označ kamoša, ktorý... O čo jej ide? Viete? Ja jej iba občas niečo lajknem.
kamoška mi všetko lajkuje
Predtým to bolo tak, že občas mi niečo lajkla ona, občas som ja niečo lajkol jej. Ale odvtedy, čo som jej povedal, že ju beriem len ako kamošku, mi všetko zaradom lajkuje, fotky, obrázky, videá, komenty. Až mi to príde trápne. Toto nerobila ani moja predošlá priateľka. Neviem, čo sa bojí, že na ňu zabudnem, keď sa mi takto nepripomenie? Veď chodíme predsa aj von a na diskotéky. Nemám stratu pamäte. Okrem toho, aj ona povedala, že ma bude brať len ako kamoša. Podľa mňa to bolo vybavené. Mne nevadí, keď ma nejaký kamoš označí, veď je to sranda, ale otvoriť si FB a nájsť si tam milión oznámení, mám dosť.
a je to vobec kamoska, ked s nou nekomunikujes...? co keby si jej povedal "počuj kamoska, nehnevaj sa ale nemusela by si ma vsade oznacovať" alebo vies v nastaveniach zadat ze ta nemozu oznacovat ludia nikde... na casovu os tiez vies zablokovat aby ti nikto nepisal..
Ty musíš byť zrejme nechutne bohatý, mať drahé auto, keď ťa ženská ako prvá kontaktuje a upozorňuje na seba. Mne niečo také nehrozí. Keďže som a vždy som bol chudobný, bez auta, ženy sa väčšinou na mňa ani len nepozreli, spolužiačky/kolegyne ma ani len nepozdravili, niektoré dokonca ani neodzdravili, zato mojim bohatším spolužiakom/kolegom sa vyslovene vtierali.
Ospravedlňujem sa ti tomas13245 :) som tiež len obyčajný hriešnik ktorý robí chyby
cloo2, ja nie som tomas12345, ale jeho klón: tomas13245. Zasahujem a píšem tam, kde originálny tomas12345 nestíha. :)
ja neviem, Tomas je odborník, nie ja. Ja som si ho zatiaľ do friendov nepridával :D
Nemá Boh snáď všetko? :D
Kalgan, on má vlastný FB profil? :D
Skus lajkovat najprv Boha
Súhlasím tomas12345, viera jej pomôže odpútať sa od pozemských nečistých záležitosti a hriechov, ktoré ju odďalujú od Boha rovnako ako aj teba Marek!