kamoška mi všetko lajkuje

Kamilkamilkam

Jeziiiis, riesis ko.otiny. Ja ti teraz napisem ako to mam ja. Poznam jednu babu ktoru mam fakt rad paci sa mi a jednoducho ju lubim. Ona to nevie mozno tusi. Kedysi sme spolu nieco mali ale bolo to take nezavazne a ja som sa zalubil ako maly chalan. A teraz k veci. Na FB lajkujem vsetko mozne, profilovky kamaratov a prifilovky zien. A tejto 'mojej' som NIKDY nic nelajkol a ze veru bolo co :) a preco? Netusim... Tak bracho podla FB lajkov nezistis nic :))))

dobreuz

Tak poraziť ho v bitke by sa asi nedalo, ale zase aký pomalý musel byť :D By som proste odkráčal preč :D Inak aj ja by som mal radšej menej, tak 180 cm, 192 je zbytočne veľa.

Tutanchamon_xD

Ale zase ani vysoký chlap nie je žiadna výhra nie ? Bolo na YouTube video, kde mal chlap cca 220cm, ak nie aj viac a ešte aj posilňoval. Proste to bol chlapisko ako hora :D vysoký ako parato a ešte k tomu svalnatý, nabitý :D

S takým by si to asi nechcel nikto rozdať :D ale neviem, či taký chlap by nejakú priťahoval. Myslím teraz tou výškou. Pretože si neviem predstaviť, že by taký chlap mal vedľa seba ženskú, ktorá by merala tak 170cm :D

Tutanchamon_xD

Ako keď som bol na strednej škole, tak som sa takto párkrát s niektorými babami len tak stretol na chodbe počas hodiny, lebo sme si to dohodli :D a jedna raz prišla a keď som uvidel, že má asi tak 190cm, tak ma prešla chuť :D

Mňa osobne tiež nepriťahujú vysoké ženy a už vôbec nie ženy, ktoré sú o hlavu alebo hlavu a pól vyššie ako ja. Keď prechádza okolo mňa taká žena, mám vždy taký čudesný pocit v sebe :D Mám asi strach z vysokých žien :D

Marek26

Odmietol som ju aj preto, lebo sa mi jednoducho nepáči. Mne sa páčia tmavovláse a ona je taká medzi blond-ryšavá. A je takmer o hlavu vyššia odo mňa. A keď som s ňou, mám pocit, že sa bavím s nejakým chlapcom, nie s dievčaťom, nepôsobí na mňa ženský. No ale povedala, že nebude kvôli mne smútiť, ale chce, aby som bol v jej živote. Aspoň ako kamoš...

Tutanchamon_xD

Ach bože môj. Toto lajkovanie fotiek na sociálnych sieťach skoro každý berie ako znak neviem čoho. Ženská lajkne chlapovi 5 fotiek na Facebooku v jeden deň a hneď si už namýšľa, že sa mu páči a hneď mu vŕta hlavou, či aj on má niektoré fotky lajkuť naspäť, aby s jej dal akože znamenie, že to je vzájomné a podobné chujoviny :D Som rád, že som v podstate antisociálny človek. Po mesiaci som prišiel kuknúť na Pokec, ale to je asi tak všetko :D

a_dr1a

Marek. Pýtaš sa na niečo na co už poznáš odpoveď lebo sa ti zo svojich citov sama vyznala. Pomohla ti, stretávate sa v partii na akciách ai. Prečo si ju vlastne odmietol?