Mam kamošku, ktorá mi lajkuje každý príspevok na FB. Takmer každý deň zdieľa nejaký príspevok na mojej stene, až mi je to divné. A všade ma označuje, viete, pri tých obrázkoch, označ kamoša, ktorý... O čo jej ide? Viete? Ja jej iba občas niečo lajknem.
kamoška mi všetko lajkuje
Jeziiiis, riesis ko.otiny. Ja ti teraz napisem ako to mam ja. Poznam jednu babu ktoru mam fakt rad paci sa mi a jednoducho ju lubim. Ona to nevie mozno tusi. Kedysi sme spolu nieco mali ale bolo to take nezavazne a ja som sa zalubil ako maly chalan. A teraz k veci. Na FB lajkujem vsetko mozne, profilovky kamaratov a prifilovky zien. A tejto 'mojej' som NIKDY nic nelajkol a ze veru bolo co :) a preco? Netusim... Tak bracho podla FB lajkov nezistis nic :))))
Tak poraziť ho v bitke by sa asi nedalo, ale zase aký pomalý musel byť :D By som proste odkráčal preč :D Inak aj ja by som mal radšej menej, tak 180 cm, 192 je zbytočne veľa.
Ale zase ani vysoký chlap nie je žiadna výhra nie ? Bolo na YouTube video, kde mal chlap cca 220cm, ak nie aj viac a ešte aj posilňoval. Proste to bol chlapisko ako hora :D vysoký ako parato a ešte k tomu svalnatý, nabitý :D
S takým by si to asi nechcel nikto rozdať :D ale neviem, či taký chlap by nejakú priťahoval. Myslím teraz tou výškou. Pretože si neviem predstaviť, že by taký chlap mal vedľa seba ženskú, ktorá by merala tak 170cm :D
Aspoň ja mám výhodu že ma sotva nejaká prevýši výškou keďže mám 192 cm :D
Ako keď som bol na strednej škole, tak som sa takto párkrát s niektorými babami len tak stretol na chodbe počas hodiny, lebo sme si to dohodli :D a jedna raz prišla a keď som uvidel, že má asi tak 190cm, tak ma prešla chuť :D
Mňa osobne tiež nepriťahujú vysoké ženy a už vôbec nie ženy, ktoré sú o hlavu alebo hlavu a pól vyššie ako ja. Keď prechádza okolo mňa taká žena, mám vždy taký čudesný pocit v sebe :D Mám asi strach z vysokých žien :D
Tak to je už trošku problém keď je žena vyššia od chlapa :D
Odmietol som ju aj preto, lebo sa mi jednoducho nepáči. Mne sa páčia tmavovláse a ona je taká medzi blond-ryšavá. A je takmer o hlavu vyššia odo mňa. A keď som s ňou, mám pocit, že sa bavím s nejakým chlapcom, nie s dievčaťom, nepôsobí na mňa ženský. No ale povedala, že nebude kvôli mne smútiť, ale chce, aby som bol v jej živote. Aspoň ako kamoš...
Ach bože môj. Toto lajkovanie fotiek na sociálnych sieťach skoro každý berie ako znak neviem čoho. Ženská lajkne chlapovi 5 fotiek na Facebooku v jeden deň a hneď si už namýšľa, že sa mu páči a hneď mu vŕta hlavou, či aj on má niektoré fotky lajkuť naspäť, aby s jej dal akože znamenie, že to je vzájomné a podobné chujoviny :D Som rád, že som v podstate antisociálny človek. Po mesiaci som prišiel kuknúť na Pokec, ale to je asi tak všetko :D
Marek. Pýtaš sa na niečo na co už poznáš odpoveď lebo sa ti zo svojich citov sama vyznala. Pomohla ti, stretávate sa v partii na akciách ai. Prečo si ju vlastne odmietol?
Hádam by len nespáchala samovraždu kvôli niekomu :O To je tá najväčšia blbosť, aká sa dá urobiť.