kamoška mi všetko lajkuje

mysli

Marek ona to velmi dobre pochopila ze nemas zaujem. Ale vies preco ti zacala lajkovat este viac?
Pretoze chce ta mat len pre seba a zabranit aby si sa dal dokopy s inou! Pozor toto co opisujes ak to je pravda uz hranici s posadnutostou!
Lajkuje ti vsetko a oznacuje ta aby vsetci videli oen jej meno vsade a spocitali si ze aha ta sa nejako casto vsade objavuje a oznacuje ho asi spolu nieco maju.. Chapes?
Ked nejaka baba uvidi casto jej meno pri tvojich fotkach a teba vaade oznaceneho tak si docvakne ze mate k sebe blizko a cuvne lebo to bude brat ze si uz zadany.
Pochopil? Si zober akl by si to ty vnimal keby si videl casto lajky a oznacenia na fotkach nejakeho muza na fb baby o ktoru mas zaujem.. chapeme sa?

dobreuz

Tak odpoveď je proste jasná: niektoré sú také typy, že proste všetko lajkujú atď... Ale to nič neznamená. FB len vymýva mozgy podľa mňa... Zbytočne toto riešiť, najlepšie si nechať len messenger ako tu už niekto podomnou spomenul a ďalej sa tým nezapodievať. Obaja ste si povedali na rovinu, že vzťah z toho nebude, takže je to jasné.

Marek26

Mohla by sa riešiť moja téma? Založte si vlastnú tému, kde budete riešiť vzťah nejakého 70 ročného deda a 20 ročného chlapca.

dobreuz

Clooo tak ak je sex taký potrebný tak prečo si nezaplatíte slušne povedané „spoločníčky“ na jednu noc? Veď jednorazovo dať možno nejakých 50 € by Vás nezabilo + niektoré by mali možno v ponuke aj bozkávanie a mali by ste„zážitok na celý život“.

Marek26

Auto mám staršie, ojazdené, pracujem ako normálny robotník, nemyslím, že ma chce kvôli peniazom. Ale ženy mi vravia, že som celkom pekný, milý a priveľmi dobrý. Takže podľa vás po mne ide? A ja, že to pochopila. Veď je ešte aj o 2 roky staršia odo mňa a vraví sa, že dievčatá sú rozumnejšie. Keď som s ňou rozprával, vyzerala, že to chápe, že sme len kamoši. A na FB ma označuje na obrázkoch ako s kým chceš teraz byť, koho by si pozval tam. Má okolo 400 priateľov na FB, ale kontaktuje, skôr otravuje dennodenne iba mňa, ostatných len občas. Cítim sa však k nej zaviazaný, lebo mi dosť pomohla a nechcem byť k nej zlý. A neviem, ako z toho von.

clooo

Úbohý dobreuz sem bude chodiť ešte aj v 20-tke a detinským spôsobom presviedčať seba aj ostatných, že sex sám nechce a že je tento akt nepotrebný.