Tomas12345
Cesnak a cibulu ked jem pravidelne tak mi byva zle od zaludku a mam k tomu odpor, mam toti aj mierny zapal zaludku, mam ho slaby. Kurkuma, skorica mozem skusit ale su to prirodne atb a su slabe. Este mam CBD olej ktory tiez ucinkuje protizapalovo, aj ten skusim.
No nic bol som si vybavit na cierno z lekarne ATB na 3 tyzdne ak sa mi to znovu vrati tak neviem, asi jedine obriezka :/ comu sa chcem vyhnut.
''Nebud tvrdohlaví a zajdi za tým psychiatrom, ked už nechceš brať tie AD aspon si vypýtaj krabičku benzodiazepínu lieku proti uzkosti. Budeš si dávkovať určité obdobie a uvidíš či ti tvoje stavy ustupia alebo nie. Ak ti ustúpia vplyvom užívania benzodiazepínu tak je to všetko pravdepodobne v tvojej psychike.''
Pre tvoju informaciu samozrejme ze som skusal aj toto, neurol, lexaurin a vobec to nepomohlo, iba som sa citil ako zdrogovany a zaspal som, tlaky samozrejme ostali.
''A testy na horčík ti brali ? Testy na tetanický syndrom ? Teoretický by nedostatok horčíka ti mohol vyvolávať tetanické stavy ktoré ti spôsobuju to trasenie končatín a svalov a súčasne nedostatok horčíka sa môže nepriaznivo podielat na činnosti nervovej sústavy čo by možno vysvetlovalo tú tvoju derealizáciu.''
Nerobila mi nic ta pica, poklopala kladivom a poslala ma na rtg chrbtice, to je vsetko. Horcik som bral aj vo velkom a nepomohl. Tetania sa prejavuje nahlym tlakom a do par minut odide, porpipade po nasadeni horcika, ja to mam cely den.
''Možno je to tou cviklovou štavou, ono cviklová štava rozpúšta usadeniny vápnika, ťažké kovy, odpadové látky atd. A ty si tu cviklovu stavu pil každý den a to sa nemá, pretože to silne detoxikuje, a nárazovo si si do tela uvolnil velké množstvo odpadových látok. Kebyže je to postupne, nebol by to problém, lenže ty si tak spravil nárazovo - každodenným pitím cviklovej štavy.''
Urcite nie, to mam uz 7 rokov, vtedy ta cviklova stava co som si robieval bola silna a mal som ju zriedit s mrkvovou, no samotna cvikla lieci, je to superpotravina.
''Každopádne na trávenie je dobré pit teplu vodu (okolo 37 stupnov). Uplne nevhodná je studená či vlažná voda a studené pokrmy. Rovnako tak je dobré i jesť pomalším tempom, rozkúskovať si dané jedlo na viacej častí.''
Tak s tymto urcite nesuhlasim, teraz co som bol u gastroenterologa praveze vravel ze po novom je lepsie ak clovek neje medzi hlavnymi jedlami aby si traviaci organizmus oddychol a nemusel stale pracovat.
Aj tento dr. to vravi napr
www.youtube.com