Mám kamarátku s ktorou mi je skvele, ale nepáči sa mi. Doslova ju zbožňujem som jej nápomocný a vždy ochotný jej prísť pomôcť, ale príroda sa neozýva.
Nikdy nemám chuť s ňou do toho skočiť.
O moc radšej by som niečo tohto typu začil hociaj s nejakou mrchou, na ktorú mám nervy, ale priťahuje ma.
Občas mám výčitky, že som povrchná sviňa a nepozerám na iné hodnoty, ale k čomu mi je taký vzťah, keď ju vnímam ako segru, za ktorú by som si dal do kolena rezať, ale proste nemám chuť z nej zhodiť šaty. Však taký vzťah je smutný.
Sám nie som majstrovské dielo prírody, ale takto to cítim a vnímam.
Som na tom zle?
Mám ju rád ale nevzrušuje ma.
Sex do vzťahu nemusí patriť. Chémia je vždy dočasná. Po čase tak či tak sa jeden z nich obzrie za niečím novým/iným pretože tak to vždy je. Prvotná zamilovanosť a teda aj príťažlivosť vždy vyprchá. Aj keď sa budeš snažiť, nikdy nebudeš tak zaujímavá ako po "prvýkrát". To je realita.
Prečo by mala byť dočasná? To už keď sme vo vzťahu môžme sa začať zanedbávať, nesnažiť sa byť príťažlivý aj fyzicky pre druhú polovičku ? Môže si hovoriť kto chce čo chce vždy sa okrem povahy vo vzťahu rieši aspoň trochu aj vzhľad a je to proste prirodzené. Pokiaľ si chalan nevie predstaviť to že by ju niekedy bozkával, zblížil sa s ňou aj intímne, tak nech sa do vzťahu netlačí, ublížil by jej a zničil by si kamarátstvo. Sex do vzťahu patrí, nie je to len mechanická činnosť po ktorej sa rodia deti.
By som povedala, že autor píše o mne. Nie náhoda.
No to sa mýliš, sex bez lásky som nezažila. Jasne a sex, tento "výnimočný"prejav lásky, sa takto preukáže koľkým ľuďom za život ? 5 ? Alebo 10 ? Chémia je len dočasná.
To si asi zažil/a potom len sex bez lásky . Keby mám chodiť s každým s kým mi je fajn tak mám 10frajerov. Práve vo vzťahu je výnimočné to že Vám je spolu aj super ale zároveň je tam chémia ktorá práve chýba v kamarátstve.
Koniec vzťahov kvôli sexu ani nič iné nie je. Sex vo vzťahu je asi najmenej dôležitá vec, nie je to žiaden prejav lásky ani nič podobné. Vzťah bez sexu predsa neznamená život ako s kamarátom, možno tak len pre toho pre koho je sex na dôležitej priečke. Je to len čisto primitívny "pud". A nech s ňou radšej ani nechodí, je pravdepodobne preňho príliš dobrá.
vo vzťahu nemusia lietať iskričky, ale nejaká elementárna príťažlivosť by zato mala byť. Niečo také, aby dotyk bol príjemný a človek sa k fyzickému styku s tým druhým nemusel znásilňovať. Sex nie je len fyzické, ale aj psychické splynutie. Bez fyzickej príťažlivosti možno ťažko fyzicky splynúť a posilniť tým psychický pocit blízkosti.
Prečo hnus? Sex tiež upevňuje lásku,je to prirodzená vec, intimita vo vzťahu je rovnako dôležitá ako ostatné veci. To chcete žiť cely život s niekým len ako kamaráti ? Je dôležité preukazovať nielen citovú ale aj fyzickú náklonnosť. To má chalan celý život masturbovať nad inými babami lebo chodí s babou čo ho nepriťahuje ? Myslím si že toto by jej ublížilo viac ako keby s ňou nechodí preto že sa mu nepáči.
Vitaj v klube! Ja to mam rovnako ako ty, ale som zena. Ak ta kamoska nepritahuje, tak to neries na vztah. Mate pekny kamaradsky vztah a to bohate staci. Casom stretnes taku, ktora v tebe zapali tu iskru a budes mat na nu aj chut. Vztah bez tej iskry casom povedie do zahuby a znicil by si si este aj priatelstvo.
Jasne, že to je blbosť lebo pre majoritu ľudí je vzťah bez sexu niečo nepredstaviteľné a bez budúcnosti. Nechápem ľudí, ktorý ukončia vzťah kvôli takej prízemnej veci ako je sex. No čistý hnus, ale čo už, taká je väčšina ľudí v dnešnej dobe.