Mám kamarátku s ktorou mi je skvele, ale nepáči sa mi. Doslova ju zbožňujem som jej nápomocný a vždy ochotný jej prísť pomôcť, ale príroda sa neozýva.
Nikdy nemám chuť s ňou do toho skočiť.
O moc radšej by som niečo tohto typu začil hociaj s nejakou mrchou, na ktorú mám nervy, ale priťahuje ma.
Občas mám výčitky, že som povrchná sviňa a nepozerám na iné hodnoty, ale k čomu mi je taký vzťah, keď ju vnímam ako segru, za ktorú by som si dal do kolena rezať, ale proste nemám chuť z nej zhodiť šaty. Však taký vzťah je smutný.
Sám nie som majstrovské dielo prírody, ale takto to cítim a vnímam.
Som na tom zle?
Mám ju rád ale nevzrušuje ma.
Ale ja s ňou vôbec nie som, sme len kamaráti. Ona by chcela viac ale ja nie. Mne ako fajn kamoška vyhovuje. Ona by chcela aj viac, hovorí o bozkoch, dotykoch a sexe. Ja ju ale ako ženu nevnímam. A vôbec spolu nie sme. Sme len kamaráti, ja s ňou nechodím.
tak tam uz potom nie je o com...
Ak s nou nebudes mat sex po ktorom ona mozno tuzi tak ver tomu ze ju prejde trpezlivost a necha ta. Tiez ta bude brat len za kamosa..
Mam otazky:
- preco si vlastne s nou? Preco si zacal s nou chodit?
- praktizujete ine formy uspokojenia (oral, peting, lizanie a pod.)?
- ako dlho spolu ste? Ak dva mesiace este je to okej no ak viac tak jej je asi divne uz ci si v poriadku..
A ako to vnima ona? Ja byt tebov tiez by som nezacinala taky vztah, ak to tam nie je uz to tam ani nebude. Chemia by mala byt v tom vztahu od sameho zaciatku, ak nie je malo kedy sa stane ze sa objavi ak sa nema z coho :/
Do takeho vztahu urcite nechod, obaja budete nestastni. Clovek ma mat s partnerom medzi sebou chemiu. My sme spolu uz dlhe roky a stale sa pritahujeme. Neviem si predstavit zit s niekym ako brat so sestrou, ved to je hlupost, ona bude nestastna, ze s nou nechces spavat a ty budes tuzit po inych. Ty nie si asexual a predpokladam ani ona, takze urcite nie.
Do vztahu patri sex a sexualna pritazlivost na zaciatku urcite. To by museli byt asexuali aby netuzili po vzajomnom telesnom spojeni. Ak by jeden tuzil a druhy nie tak tomu jednemu by sex absentoval a cason by sa bud rozisiel alebo si nasiel milenku/milenca. Ak jeden tuzi a druhy sa dlho zdraha bez vysvetlenia tak dojde na 98% k rozchodu alebo najdeni si niekoho na sex.
Ine je to uz po rokoch vo vztahu ked uz hut na partnera nieje ako na zaciatku.
Autor mam na teba otazku..
Ake sexualne praktiky s nou vykonavas?
Ked nie sex tak aspon oral? Petting? Ci vobec na nic nemas pri nej chut?
A co ona? Zvadzala ta uz na nieco?
Lebo ak je to az take ze navzajom nic tak si dajte rozchod a nenatahujte zbytocne cas.
Hanna102 kamaráti sa bozkávajú, žijú nonstop spolu v jedno byte, furt si volajú atď...? Asi nie. Zahodiť vzťah kvôli sexu je primitívne.
A ty žiješ vo vzťahu že sa tak "vyznáš" respektíve skôr nevyznáš ? Aj ja môžem ľutovať toho tvojho ak nejaký vôbec je alebo bol, pretože ľudí, ktorý nevidia nič iné vo vzťahu ako sex ani nejde neľutovať. Skôr veľmi intenzívny orgazmus potrebuješ ty veď je to pre teba v živote tak dôležité, že sa bez toho v živote fungovať nemôžeš.
Keď ťa nevzrušuje, poobzeraj sa po inej. Samozrejme, to, akú atraktívnu žensku si nájdeš záleží takmer výlučne na stave tvojho konta, teda čím krajšia (tvar, postava...), tým hlbšie budeš musieť pravidelne siahať do peňazenky, resp.kreditnej karty a aby si si taku vôbec žensku získal, budeš musieť najprv preukazovať svoj stav konta - drahé auto, pozývanie do luxusných teštaurácií, kupovanje drahých darov a iné. Ak slušne zarábaš, nebude s tým problém.
O mňa pre to, že som chudobný, nemá žiadná ženska záujem - ani škaredá, ani krásna. Napriek tejto skutočnosti by som nešiel do vzťahu so ženskou, ktorá by ma sexuálne nepriťahovala ani minimálne. Reči, že sex vo vzťahu nie je dôležitý, je len blud. Súčasťou každého vzťahu bol už od pradávna aj pohlavný styk, nevidím dôvod, prečo by to podľa niektorých osôb dnes nemalo platiť. Samozrejme, nie je dôvod čudovať sa takýmto názorom, keďže v dnešnej dobe, na konci 10. rokoch 21.storočia je moderné porušovať a pribúda osôb, ktoré musia ku všetkému pristupovať nie zaužívaným spôsobom.
Abeceda, ty žiješ vo vzťahu, že sa tak vyznáš? Pochybujem. Keď áno, úprimne ľutujem tvojho partnera kvôli jeho povahe, že to s tebou vydrží. Zas reči na internete môžu byť jedna vec, skutočný život druhá. Želám ti prežiť s drahým veľmi intenzívny a krásny orgazmus, zjavne ho postradas. Keď ten nie, tak veskere znalosti o tom, ako fungujú vzťahy.