Mám ju rád ale nevzrušuje ma.

Príspevok v téme: Mám ju rád ale nevzrušuje ma.
Frustraccia

Mám kamarátku s ktorou mi je skvele, ale nepáči sa mi. Doslova ju zbožňujem som jej nápomocný a vždy ochotný jej prísť pomôcť, ale príroda sa neozýva.
Nikdy nemám chuť s ňou do toho skočiť.
O moc radšej by som niečo tohto typu začil hociaj s nejakou mrchou, na ktorú mám nervy, ale priťahuje ma.
Občas mám výčitky, že som povrchná sviňa a nepozerám na iné hodnoty, ale k čomu mi je taký vzťah, keď ju vnímam ako segru, za ktorú by som si dal do kolena rezať, ale proste nemám chuť z nej zhodiť šaty. Však taký vzťah je smutný.
Sám nie som majstrovské dielo prírody, ale takto to cítim a vnímam.
Som na tom zle?

Hanna102

Sex nie je dôležitý vo vzťahu ? To čo je za blbosť, veď koľko vzťahov skončilo práve kvôli problémom v posteli. Samozrejme že ide hlavne o to či sa spolu cítite fajn, či si rozumiete, ale ak si s ňou nevieš predstaviť mať sex, tak ten vzťah nemá budúcnosť . Prečo to vlastne chceš tak strašne síliť, veď ostante kamoši, trávte spolu čas a neskôr si nájdeš babu, ktorá bude tiež taká super a ešte sa budete priťahovať aj fyzicky. Zato že si teraz našiel fajn babu neznamená že už nikdy nenájdeš inú.

slobodnemaciatko

Pokial si takto nastaveny a mas v tom jasno, tak ta tazko dokazu presvedcit nazory inych a postradam zmysel vobec zakladat temu a diskutovat o tom.
Kazdy to mame nejak, su proste ludia, ktori to maju naopak ako ty, aby ich niekto vzrusoval, tak ho musia mat radi.

Abcd888

Veď práve to, ak ťa nevidí príťažlivého a chce byť s tebou tak si chce vzťah založiť na úplne iných hodnotách ako na dočasnej iskre. Veď je veľa prípadov kedy tá dočasná iskra vyhasla ako si aj sám napísal. A potom čo ? Budeš hľadať novú, pri ktorej tá iskra znova dočasne nastane ?

dobreuz

Frustracia a o čom je vzťah založený na iskre? Tá po chvíli zhasne a keď nemáte žiadne záujmy tak je koniec vzťahu. Alebo riešenie môže byť aj úplne neriešiť vzťahy a je pokoj, viď môj prípad.

Frustraccia

Ako, rozumiem, keď sa iskra vytratí po desiatich rokoch, ale aby tá iskra nebola hneď v úvode?
Nie je to cesta do pekiel?

Frustraccia

abcd888
no ak by to aj tak bolo, že sa nepriťahujeme navzájom, čo mi príde úplne šialená tá predstava, tak potom o čom je taký vzťah? na čo je taký vzťah dobrý?

tie veci ako smiech, zábava, spoločné záujmy, dobrá komunikáciu je všetko fajn, ale chýba tam tá iskra

keď ja neviem či chcem niečo ako keď idem k svojim starkým, že sa majú radi ale je to také nechemické

dobreuz

Abcd888 to napísala dobre. Vzťah treba zakladať hlavne na morálnych a psychických vlastnostiach, nie na vzhľade. Vzťahy založené na vzhľade skončia veľmi rýchlo.