Kto to nevie, tak tantricka masaz prebieha tak, ze najprv sa osprchujete, potom si lahnete nahy na brucho a naha maserka vam pomasiruje chrbat a nohy, potom si lahnete na chrbat a ona vam pri masazi postupne prejde na vajcia a vtaka a jednoducho vas vyhoni. Potom sa osprchujete a idete prec. Nic k nej necitite, ide cisto iba o 7volnenie nadrzanosti.
Je to podla vas nevera? Ku sexu v zmysle penis-vagina nepride, nebozkavate sa, nehladite, nehovorite si, ze sa milujete, neplanujete si spolocne aktivity, ci dokonca zivot.
Je tantra nevera?
Zo strany zákazníka ANO. Ten príde vždy okukat novú ženskú a zažiť istý druh zážitku s mladou kočkou lebo jeho stará ho nebaví alebo nie je schopný nájsť si niekoho v reále. Zo strany maserky je to nevera iba vtedy ak to robí z potešenia, ako záľubu. Ak jej to samej nie je po chuti ale potrebuje peniaze, nevnímam to ako neveru. Nerobí to z roztopase ako v tých prípadoch vyššie ale z hmotnej núdze. Sú tam kocky, vysokoškoláčky, na ktoré sa väčšinou vysral jeden alebo obaja rodičia už v detstve. Môj návrh je aby ľudia boli v prvom rade dobrými a zodpovednymi ľuďmi schopní zabezpečiť svoje deti. Inak nech si deti nerobia, potom môžu rátať s tým, že skončia pri takejto práci alebo v niečom nelegálnom. Vždy je chyba na strane RODIČOV aj keď ti si svoje chyby NIKDY nepriznajú. To platí aj pri tých chlapoch, ktorých nikdy nevychovali k úcte voči ženám, viedli ich k tomu že je to menejcenné pohlavie na ktorom si môžu vybuchat svoje komplexy (napr. otec pijan a matka submisivna). Áno, vždy.je to chyba RODIČOV.
Áno, je to nevera.
Keby som sa dozvedela, že môj priateľ chodieva, nevedela by som si ho vážiť.