Je tantra nevera?

Príspevok v téme: Je tantra nevera?
Nevernnik

Kto to nevie, tak tantricka masaz prebieha tak, ze najprv sa osprchujete, potom si lahnete nahy na brucho a naha maserka vam pomasiruje chrbat a nohy, potom si lahnete na chrbat a ona vam pri masazi postupne prejde na vajcia a vtaka a jednoducho vas vyhoni. Potom sa osprchujete a idete prec. Nic k nej necitite, ide cisto iba o 7volnenie nadrzanosti.
Je to podla vas nevera? Ku sexu v zmysle penis-vagina nepride, nebozkavate sa, nehladite, nehovorite si, ze sa milujete, neplanujete si spolocne aktivity, ci dokonca zivot.

Van-ness

Tak mozno su aj nejake extremne tolerantne zeny, co ty vies :D Ja teda k nim nepatrim. Ved ak ma chlap potrebu, aby ho oblapavala nejaka ina zena, tak tym padom dovidenia.

perla

Akože technicky toto možno nevera nie je, ale keď má chlap potrebu, aby si uvoľňoval sexuálne napätie niekde inde, tak asi je to trošku cez, no nie? Ja by som to proste neodpustila a netolerovala.

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to skúsiť a kontaktoval som doktora Ifu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Ďakujem Dr Ifa. Môžete ho kontaktovať na jeho stránke: DRIFASPELLS@GMAIL.COM Ďakujem neskôr 

mircok

ak by som nasiel zenu, ktorej by to nevadilo, bol by som rad :-D ale kazdopadne si myslim, ze sa to da povazovat za neveru. ale pravdaze ide o komunikaciu vo vztahu a nastavenie si hranic

Kaya23

zdravím tak zaleží asi na každém jak kdo to doma má, ja mam takovy názor když spolu dva komunikují a nějak rozumně se dohodnou tak to nevěra být nemusí ale když to uděláte někomu za zády tak už by se třeba taková candyshop-massage.cz tantra dala považovat za nevěru.

KataBoo

Já si taky nemyslím, že by to byla nevěra. Přeci jenom jde o masáž a dnešní stigma je hrozné. Já i s přítelem byla tady www.massagehall.cz na masáži, i když by se dalo říct, že ze začátku mi to vadilo, dnes už na to koukám uplně jinak. Je prostě potřeba zkoušet nové věci.

sunnyball13

...na takejto masáži som bol cca 15x a robil som ju cca 4x....je to náročná otázka či to je nevera...lebo je aj nie je......skôr by som sa zamyslel nad tým, prečo to človek vyhľadáva....čo od toho čaká...a či mu to prinesie po tej masáži to čo chcel :)

Mychlapi

Lopuchova, jasne, ze taketo masaze nie su legalne, uz len z hygienickeho hladiska, ide o biologicky material a s nim by sa malo zaobchadzat ako napr. s krvou, len bola o tom relacia, ze policia to v ramci zachovania akehosi kludu, ticho toleruje. Takto u nas funguju zakony. Aj napr. ak vodic nafuka nad 1 promile, mal by ist do basy a isiel snad za to niekto? Zas tu mame zasadu 3x a dost, cize ukradni 3x roztek v obchode a mas dozivotie. To je rozdiel, co?