začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

katty19

prečo som ťa nepovzbudila? že tak dlho? nebudem ti maľovať medové motúzy, vieš ako to prebieha na psychiatrii? všetko narovinu a pekne, inak si nepomožeš, potrebuješ vedieť o čo ide

depka

katty...no to čo si napísala ma teda veľmi nepovzbudilo...keď ja sa už nemám ani komu vyrozprávať, každý nakoniec odo mňa utečie. Presne tak ako to tu už bolo napísané. Nikdy si radšej nezačínajte s depresívnymi ľuďmi, iba ak máte tú silu a veríte že vás tá druhá osoba nestiahne na dno.

lencok1

mi malo byt my, s trvdym y...asi nepodstatne v tejto teme ale predsa:)...
inak katty to sa liecime v podstate rovnako dlho, mala si prerusovanu liecbu ci stale vkuse uzivas ad?

lencok1

mila depka nech sme ti mi hnacim motorom, vies ze sme, ze existujeme, ze mame rovnake problemy aspon co sa tyka liecby na psychiatrii, tak drzme spolu, bojujme spolu, povdzbudzjme sa a verme, pretoze toto z nas urobi este lepsich ludi, depresia vela zoberie, na druhej strane vela da, ked je dobre, vsetko prezivame intezivnejsie a vazime si kazdy jeden den, kdezto mnohi ludia to beru ako samozrejmost...my nachadzame tie prave hodnoty lasku, ochotu pomoct dtuhym, vypocut ich, neprehliadat ich, nehonime sa za peniazmi a majetkami...stavame sa lepsimi ludmi...ved koniec koncov prave ti citlivi su vacsinou ti depkari...ti ktorych znicila tato "uzasna" hekticka doba

katty19

ale zmení, ja sa liečim už siedmy rok a pár mesiacov, tiež som si myslela, že ľudia sa zbláznili, keď ma utešovali, že moj život sa zmení a budem mať aj muža a deti, hoci ich ešte nemám, nerobilo by mi to momentálne žiadny problém

mr

Depka aj ja mam take pocity,niekde zmiznut ,byt prec od deciek ,ked ich mam uz dost.ale nejako to nejde zbalit sa.Aj som bola akoze sama,ale s nimi,ale nejde to uplne.Komu ich dam?Mozno by stacil tyzden.Lencok to co pises,vobec nebolo rozumne od Tvojej lekarky,ako si sama uznala.Ja som to robila s ADP,ale sama od seba.To sa ma postupne,ale ja som priam proti vsetkym liekom ,ktore vyzeraju inak ako vitamin.A svoje som si odzila.znova som sa z toho musela vyhrabat doslova az 3-4x,schudnut potom aj 30kg,ak som chcela vobec existovat,lebo u mna hned zacala strasna bulimia.Takze verim Ti ,ako Ti bolo.Sedmikraska,neviem ,ci to ludia sa ozaj lutuju,ale ono to tak vyzera pre druhych,ved nieco so sebou robte.Ale ludia chori obycajne nemozu,ci nevladzu.Tak to nie je jednoduche.Majte sa pekne.

depka

katty a lenčok, ste fakt super, obdivujem vás...ale u mňa je to zrejme iné. Nevládzem každý deň s tým vstávať, celý deň pretrpieť a potom zase zaspávať. A fakt je vlastne ten že ani v podstate nespávam,možno tak tri hodinky. Môj bratranec bol schyzfrenik a normálne mu závidím, že dokázal s tý, všetkým skoncovať. Takýto život to je o ničom...Nikdy sa to mezmení...A moja psychiatrička? No to na ňu nemám ani slov, v tomto zapadákove nie je nič poriadne...

lencok1

inak ja to ze sa liecim uz vobec netajim, odhalila som sa uplne a zrazu sa mi velmi ulavilo, nikto ma nepoklada za blazna, prave naopak ludia sa mi snazia este viac pomahat a konecne citim ake su prave hodnoty zivota:), a zato vdacim aj veronike ktora sem prispieva, aj vdaka nej som pochopila ze sa nemam zaco hanbit, a moj zivot sa zrazu obracia, tak je to

lencok1

ale depka coze bby sme nemali pravo zit, mame a dokonca mnohi z nas su skveli a ciltivy ludia, preco to neskusit...zajtra len pekne chod a rozoberte spolu tvoje problemy...a hlavne sa lieckaj, mas teraz zle obdobie, ale potom zlom pride to krajsie, treba vyckat, nevzdavaj sa, vela sil ti prajem