Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
depka takto som si pripadala aj ja, nakolko mi boli zmenene lieky a konecne zacinaju zaberat, uz zasa sa zacinam tesit zo zivota ako si vsetko vyriesim:)...takze treba naozaj zmenit lieky asi, a si neni ziadne cvok, to by je potom miliony cvokov na tejto zemi a aki su to mudru ludia, vysoko postaveni aj co ja poznam:)
depka, tak si ju podmaň, aj cvokárka je človek, dá sa to, mne sa to podarilo, už poznám jej sestru, dcéru, a čo je najlepšie, už viem aj o kom sníva a kde chodí na dovolenky, proste viem o nej dosť, ale predtým to tak nebolo, ber ju ako človeka, ktorý ti má poslúžiť
veď ja som len taký nepodarok prírody...
a o čom takom sa s ňou asi tak mám rozprávať, fakt je to cvokárka a tak sa aj správa...no tak som to tak aj vzala že som cvok. Čo jej mám povedať, že som si dosrala život a už sa to aj tak nezmení lebo čas sa nedá vrátiť...JA takto nechcem žiť. Vidím to tak, že ani školu si nedokončím a budem lewn v izbe sedieť a rozmýšľať nad mojou blbosťou
je to iba na jednu vec, teraz ti to vysvetlím, ja som na liečenie nastupovala pol roka, skoro som za ten čas "zomrela", stále ma lekár posielal domov, že sa to upraví, ale ak nie, mám opať príst, až keď som pomaly pasťou buchla po stole a oznámila, neodídem, kým sa nezačnem liečiť, tak to pochopil, že je teda zle;
na liečenie nepojdeš, ale tie lieky si musíš vydobiť
depka mas len 20 sakris, ma nehnevaj:), a zajtra normalne psychiatricke navrhni nech ti zmeni lieky, ze tieito ti nejako nepomohli...a porozpravaj sa s nou:), okis?
a ešte k tomu všetkému sa pridal ten rozchod s mojím drahým...ach jáj
no veď ja som jej to povedala, že podľa mňa mi vôbec nepomáha a že je to so mnou stále horšie, a ona na to vôbec nič nepovedala. Asi sa na to radšej vykašlem, lebo tu je len ona a primár...a kebyže zháňam niekde inde tak by som musela dosť cestovať...Všetko je to na dve veci
depka, za klobúk nie, musíš si ich dať do pusy a preglgnúť:) vidíš? ja od teba neutečiem, ale sem-tam nadľahčím, súhlasíš?
aj ja, tak sme prinajmensom dve:), kto sa k nam prida, depka?