začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

lencok1

ja vam napisem aku som mala psychlogicku...cakala som hodinu a pol kym ma zoberie, bola som ale objednana na presne stanovenu hodinu, vosla som, hrabala sa v papieroch, potom mi rozpravala o svojich synoch ako studuju na skole a pytala sa mna ako sa mi studuje a ohovarala tych profakov, ked sme konecne zacali, zazvonil telefon a 10 minut kecala so svojou dcerou, zrejme co ma kupit vsetko, potom mi dala nejaky test a sla som prec, no uznajte...

depka

no neviem či by som mala nejako na psychiatrii vystrkovať rožky aby ma ešte nezavreli na lôžkové:) Tam sa musím správať pekne a slušne aby som fakt nevypadala ako blázon

katty19

vieš, čo? keby sa to malo u mňa vrátiť a mohlo by mi to pomocť pojdem aj za prezidentom:)
áno, vezmi tú kartu a odíď preč, taká lekárka nestojí ani za povšimnutie

depka

to akože tam zajtra mám zájsť a pýtať si od sestričky kartu s tým že chcem prestúpiť do vedľajších dverí k primárovi?

katty19

povedz jej, že kámošky zo psychiatrie na ňu pošlú inšpekciu:))) depka, však nemusíš stále chodievať ku psychiatrovi, on ti može predpísať lieky aj na dva mesiace, niekedy aj dlhšie a to možeš zájsť za lekárom aj na vzdialenejšie miesto

depka

no to by som ťa aj tak sklamala, ja o nej neviem vôbec nič, a ani tel. číslo...a inak naposledy keď som tam bola tak si asi tak v strede začala telefonicky vybavovať, že kde robia vegetariánsku stravu...No akože úplne ju baví jej práca.