začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

lencok1

mne uz niektore veci pridu take zabavne, normalne s humorom ten zivot treba brat, inak by sme vsetci zcvokateli...

katty19

tak dobrú nocku, lenčok, ostatne, my sa už tiež poberieme, však depka? zajtra musíme poriešiť mnoho vecí:)

lencok1

mam sedenie u psychologicky, nie psychiatricky...mne dens ide, som unavena a pisem same blbosti, vidno ze tam patrim;-)

depka

no moja psychologička, no to už len bolo, väčšinou kecala o úplne divných veciach, o tom že už som dospelá tak sa nemám trápiť a mám sa zbaliť a odísť od rodičov (lebo si veľmi nerozumieme) o tom ako sa mám snažiť v škole. Spravili sme x testov a na tretie posedenie mi povedala, že potrebujem psychiatra. A zavolala si ešte aj môjho terajšieho ex priateľa a aj jemu narozprávala rôzne halušky....Nakoniec sme sa s ňou pochytili a ona nás "asi" vyhodila. Celú cestu domov som prerevala, nemohla som ani sedieť za volantom, tak to musel odšoférovať priateľ a nakoniec som sa poškriepila aj s ním...Super nie?

lencok1

tak ja sa pomaly odplazim do postielky:), zajtra mam narocny den, idem na vysetrenie stitnej zlazy, este som nebola a potom mam sedenie u sukromnej psychiatricky, uz som tam raz bola takze sa teskam, lebo je symposka a idem na sebe pracovat!!!:)

katty19

depka, ložkové je fajn, kopec srandy, ale to je iba pre vyvolených a ty tam nepatríš:) sranda je povolená, hlavne u depresívnych; zajtra tam choď, vezmi kartu, pober sa za primárom a moc sa neusmievaj, aby si nevyzerala ako blázon, potichúčky sa tam zakradni, pološ kartu pred primára, a pekne sa mu posťažuj, možeš, tam je to bežné:) a hlavne sa neboj, my, v týchto veciach zbehlé, ti poradíme k tvojej spokojnosti:)

depka

ježiš ale tam sa zase nasedím celý deň, lebo on tam má vždy plno a ona vždy len pár ľudí a tak z tade aspoň môžem rýchlo vypadnúť