Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
depka zlata ved drzime spolu, mna postavili na nohy ludia z tohoto fora, dokonca s niekorymi som sa stretla, s dalsimi stretnutie planujem, musime si navzajom pomahat a povzbudzovat sa, ked budes ty ok, zasa das povzbudenie inemu, bude to taka stafeta, budeme si predavat dobru naladu a usmev na tvari a verit ze existuju dobry ludia s laskavym srdcom...ludia ktori si uvedomuju ake hodnoty su v zivote dolezite, nie peniaze, krasa a vsetko povrchne, ale dusa a srdiecko tam sa skryva ozajstny poklad
no nedalo mi to a musela som sa ešte postaviť z postele a napísať vám, teda nechať tu odkaz, katty19 a lencok1, veľmi vám ďakujem že ste mi napísali, depka je strašný stav a vy ste dokázali rozžiariť vo mne malilinký plamienok. Uvedomila som si to keď som teraz ležala v posteli a nedalo sa mi zaspať, že niekde pri srdci mám dobrý pocit, cítim šťastie alebo niečo také. Je to fakt len taká maličkosť ale dokáže to s človekom spraviť divy. Nepoznám vás a ani vy nepoznáte mňa a pritom ste sa o mňa zaujímali, chceli ste mi pomôcť a to si fakt vážim. V podstate sa poznáme len chvíľku a ja môžem povedať že vás mám rada a to len preto že ste mi len o kúštik pomohli napredovať. Veľa to pre mňa znamená, ďakujem!
no tak to som zvedavá aj ja:) (ale mám taký zlý pocit že sa budem hanbiť a budem chcieť čo najskôr z tade zmiznúť)
inak, aj tak som zvedavá, ako zajtra poriešiš, hmmmmmmmmm:)
chápem, depka, chápem, aj ja ťa rada:) pá, stretneme, alebo nechám odkaz, ale moc rada:)
oki...tak sladké sníčky všetkým, neviem síce čo idem robkať, asi si pustím nejaký film...Tak zajtra sa tu zase stretneme? A véééľmi vám ďakujem za to že STE. Sranda je tá, že vás ani nepoznám a pritom cítim, že vám záleží na takých ako my...mám vás rada:)...Joj už píšem kadečo možné...dúfam, že ma chápete...
dobre, ale potom si budem robiť ešte vačšiu srandu, ak tam budeš sama sedávať pred jej dverami, lebo tebe pristane spoločnosť:)
a ja už tiež idem, dobrú noc, dievčatá, krásne sny, pá, depka, nesklam ma, ty to musíš dokázať!!! pá:)
no zajtra uvidím čo nakoniec spravím, lebo vždy si poviem, že takto to urobím a potom to je úplne naopak. Lencok tak ti želám sladké sníčky a zajtra sa drž.
krasne snicky vam prajem
iba ty, depka:)) veď ona by ti mala kúpiť bonbonierku:)