Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
tak mi napadlo...depka a co keby si si zmenila meno...aj to by bol na zaciatok sposob ako nieco so sebou zmenit... stacilo ak by bolo len trosku optimistickejsie. aj ked viem, ze ta tu vsetci poznaju pod tymto menom ale predsa nechces byt do konca zivota depka... :))
Pekné, to sa mi páči.
Ak nie je niečo možné dnes,skúsim to zajtra....Ak nie je možné takto,skúsim to inou cestou....Ak teraz nevládzem,počkám,kým nazbieram sily a vstanem...Každá cesta začína prvým krokom...a idem ďalej...A všetok čas pre šťastie mi patrí...A každú lásku si zaslúžim...Som človek.
Neriskuj to!!!!!!! Moja sestra chodila s človekom, ktorý sa liečil na psychiatrii s ťažkými depresiami. Keď chcela stráviť Vianoce s rodinou a nie s ním, obesil sa na Štedrý deň!!!!!!!!! Teraz s tým sestra musí do konca života žiť!!!!!!!!!
depka, prosim ta, kasli na borka, prosim ta, slub mi ze nanho budes kaslat, lebo ked nie, sama sebe budes skodit. povedz mi, k comu ti je udrzovat lasku k niekomu, kto ta opustil a v chvili, resp v tvojom najtazsom zivotnom obdobi??? ten clovek je srab a slaboch. nezasluzi si tvoje myslienky a lasku. pekne ho vymaz zo svojho srdca co najrychlejsie, v ramci tvojho odrazenia sa od dna a zacatia noveho zivota naplno, veselo, optimisticky, a s novymi ludmi, priatelmi. este nieco ti prezradim, moj terajsi priatel, ktory pri mne stoji uz rok a par dni, bol pri mne od uplneho odrazenia sa od mojho dna, ani raz nemavol rukou nad mojimi problemami, vzdy si ma vypocul, nenechal ma smutnu, pomahal mi prekusnut moje trapenie a aby som opat co najrychlejsie bola stastna..a vies, ze aj on , ked mal 18(teraz ma 27) sa pokusil 3Krat zabit po sebe? nepodarilo sa mu to a uvedmil si, ze ma zit a povedal si, ze bude naplno zit a snazit sa nieoc dokazat. dnes je z neho perfektny super mudrucky chlapec, velmi sikovnvy v praci---workoholik :))lencok, ty vies, ocom vravim:)) moj fifi je cislo:)) ale preskakal si svoje peklo, odrazil sa sam a zacal odznova, uplne sam...a nasli sme sa, predsa:) A SOM VELMI STASTNA, ZE sme sa nasli, chapeme jeden druheho, aspon sa snazime, vieme, ze komunikacia je zakladom dobre fungujuceho vztahu, a navzajom sa podporujeme, on mna, ked ma chvilami pochyti zas moje ocd a chvilku ma muci zas uzkost a ja jeho obcasne depresie ked sa mu nedari v praci...utrieme si vzdy navzajom slzicky, a je zas dobre a sme stastni, ze zijeme a pracujeme na nasej dufam ze ruzovej spolocnej buducnosti :)
ak pan Boh da,bude ruzova:)
takze depocka moja milena, zo srdcas ti prajem, aby si aj teba nasiel nejaky super chalan, ktory pri tebe bude stat, neminaj lASKU PRE INEHO...CO SI TA NEZASLUZI!.. a nestrapnuj sa zbytocne tym, ze on ta okaslal a ty mu odkazujes, ako ho milujes, chcem to len dobre, zamysli sa nad co ti tu pisem :) drzim palceky:)
inak dnes som sa rozhodla, že si idem písať netový denníček...tak ak vás to bude trošku zaujímať tak sa kuknite:)číta sa to tak isto ako tu (od zadu)
lumi1.bloguje.cz
veronika ďakujem ti! Si zlatá:)
ahoj depka, robim si prestavku v uceni, fuj, tak sa mi nechce a je velmi tazke sa koncentrovat na to, ale musim:( citala som si prispevky...a aj tvoj pribeh...no tu psychicku labilitu mas v rodine, tak ako isto kazdy z nas...a zivotne udalosti potom robia svoje a vyvolaju poruchy aj u nas.ach jo, nezufaj, vazne, povedz si, chces zit? ak ano, tak prestan uvazovat pesimisticky a zneprijemnovat si tvoj pobyt na tejto krasnej planete, zijes len raz...a kazdy, takmer kazdy si prejde pocas zivota istym peklom a je len na nom, aku cestu si vyberie, ci sa pokusi znovu odrazit od dna a mysliet pozitivne a nedat sancu ciernym myslienkam a zacat odznova, krocik po krociku. najdolezitejsie je neprestat dufat v maximalne zlepsenie svojho stavu ....snaz sa zlepsovat si naladu vecami, ktore ta bavia, nemysli na minulost, vymaz z hlavky spomienky na vsetko zle, nepripominaj si to, zijes teraz a svoju buducnost mas len v svojich rukach, chapes? kasli na byvalých, caka ta istotne niekto lepsi, len mu musis dat sancu aby si ta nasiel, nemysli negativne, uvedom si, ze ludia su neradi v pritomnosti depresivnych ludi, snaz sa byt dobre naladena, premahaj sa, casom ti to pojde(aj ja som to tak robila!)ak chces, pokus sa obnovit nejake davnejsie priatelstva, respektive utuzuj priatelstva s tymi, ktori ta podporovali v tvojich tazkych chvilach a stali pri tebe, uvedom si, kto je tvoj ozajstny priatel a kto nie, na ostatnych kasli! buduj si nove priatelstva..tie ti budu prinasat radost a budes opat stastna.kazde rano si pomysli, ze zijes a ake je to super byt na svete, ze mas silu vsetko zmenit ak budes chciet a ver si!!!nepodcenuj sa a uvidis, zachvilu bude vse ok:) drzim palceky:)
prichádza pomaličky večer a na mňa zase prichádzajú samé smutné myšlienky. Strašne mi chýba môj borko. Babenky myslíte že to zvládnem? Lebo on bol pre mňa veľkou oporou:(
pre super ľudí -> ICQ 316-045-998