začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

lencok1

depka a pokracuj v tom mysleni aj na pekne veci, nezabudni ze ked ta napadne nieco zle, bude ta svrbiet nos, to preto ze sa budem ja hnevat!;-)

depka

už som tu zas:)))prišla som na to že na to aký som mala včera strašný deň a dnešné ráno tak vďaka vám a tomu že držíme spolu sa mi normálne zlepšila nálada, aspoň nemyslím stále na to všetko zlé...ďakujem vám:)

2 lencok

dakujem. pekna myslienka to s tym pomahanim. ludia v depresi potrebuju pomoc lebo casto si sami pomoct nevedie. a osveta je tiez dolezita. akosi sa na dusevne choroby stale zabuda. mozno by to ludia konecne pochopili, ze depresia je choroba a vobec to nie je jednoduche.

lencok1

ano depka ja viem ze vieme ublizit, ale vela dat, mas pravdu to s tym obvinovanim okolia, to som robila aj ja, co mi je nesmierne luto, preto ked mi je fajn snazim sa to mojim blizkym vynahradit a preto aj mojim cielom v buducnosti bude pomahat ludom...
inak fajn ze ides na zahradku, nadycgas sa cerstveho vzduchu:), ja idem konecne po dlhom case soferovat, ide so mnou moj priatel, tak mi drzte palce, nech sa vam tu vratim:)
tebe 2 all-bez nicku v podstate:)prajem tiez len vsetko dobre a dakujeme za podporu:)

2 all

obcas si pozrem co si tu pisete a drzim vam palce nech sa vam podari s tymi stavmi skoncovat. tiez som si niecim presiel, aj ked nemal som ani zdaleka taky tazky zivot.a viac-menej si za svoje stavy mozem sam. je to moja chyba. tak vam drzim palce a hlavu hore. raz to pride, ked sa budete/me snazit. :)

depka

lencok...no veď sa mi zdalo že si sa nejako rýchlo vybuvala...:) no a ja asi budem musieť ísť na záhradu, mama ma volá aby som s ňou šla vykopať nejaké zemiaky:)))ccc

depka

lencok máš pravdu ale musím namietať, pretože keď príde tak povediac zlá chvíľka tak vieme aj poriadne ublížiť i keď si toho človeka vážime, len si to v tej chvíli neuvedomujeme...ale v podstate je to tak ako si napísala:)