Sklamaný

Príspevok v téme: Sklamaný
Juro531

Som sklamaný že voľby vyhrala kandidátka ktorá podporuje Lgbti,najviac ma hnevá že vpriamom prenose povedala že ju podporili kňazi .Čo je podľa môjho názoru obrovská lož.Krestania nikdy nebudú podporovať ľudí rovnakého pohlavia aby tvorili rodinu.Ludia naozaj vám už nezáleží na tradičnej rodine?Nebude to aj tým že kopec starších ľudí nevie vôbec otom čo je to Lgbti?a preto ju volili.

DI DI DI

ak náhodou hľadáte dobrý darček pre svoje dieťa alebo kohokoľvek iného gifts.sk chcela by som vam odporucit tuto stránku ktorá vas rozhodne nesklame :)

Juro531

Sonie- ja som nediskutoval pod iným nickom!Pre mna už je táto téma uzavretá.A nejdem zakladať žiadnu novú!Toto fórum mi prišlo ako vhod.

Sonie

Juro531 a keď si už založíš tému, snáď by si mal diskutovať -diskutoval(a) si ale pod inými nickmi. Ale slušnosť by bola vo svojej založenej téme diskutovať pod tým svojim nickom - Juro531 a to som veru nepostrehla. Vo voľbách podporím Šefčoviča, ale vôbec mi nebude vadiť keď vyhrá Čaputová.

Sonie

Juro531- že by sa nezapájal do diskusie? Keby aj nie už len keď si napísal kto vyhral, tak si napísal veľkú blbosť, pretože zatiaľ Čaputová vyhrala len v prvom kole volieb, druhé je 30.3.2019. Problém je ako som z diskusie vystihla, že ty nechceš ani Šefčoviča, ty si volil Harabina a ten nepostúpil, takže prehral.

Sonie

NeznamyTHM1986, radšej po sebe čítaj čo píšeš a ak mi chceš odpovedať tak nech to má hlavu a pätu. Keď si sa chcel(a) zapojiť do celej diskusie, najprv si mal čítať o čom je......ale tebe to asi netreba, lebo to dobre vieš, len používaš viacej nickov.Ty si aj v tejto téme doma. Keby hlúposť kvitla, ty by si bol(a) ......no bez urážky, ak to nie je pravda ospravedlňujem sa.

Juro531

Carny vieš ja sa nepotrebujem pripajat ani obhajovať.Keby som sa pripájal tak by to vyzeralo ako hadanie.Cakal som troška iné odpovede.A podľa toho som si urobil názor.

Carny

Juro531, A ty si vyrastal v tradičnej rodine? A vidíš aký obmedzený netolerantný človek sa z teba stal. Našťastie podľa majoritných reakcií dole vidím,Že si v takej menšine,Že sa už ani neobhajuješ a nezapájaš do diskusie.
Je mi smutno, keď vidím že na Slovensku je ešte stále dosť ľudí ako si ty. Netolerantni voči všetkému čo sa to len trošku Odchyľuje od normy ktorú máš ty v hlave. Ako to tu už niekto písal, veď to že budeme akceptovať LGBT Ľudí, nevyhubi Tradičný Model rodiny.
Na záver len dúfam, ze takých ľudí ako ty bude stále ubúdať. Že v našej spoločnosti začne prevládať Tolerancia a ochotná nechat Ľudí žiť tak, ako oni sami chcú a s kým chcú.

NeznamyTHM1986

Sonie: Furt keď tam niekto pride nič sa nezmení... Tak čo akože, chceš tu nejakého vodcu? Niekto nám vladnúť musí a zmeniť svet? No po prvé neviem jak ty alebo ja ho môžeme zmeniť a druhá vec, už bolo par pokusov o zmenu a dobre teda nedopadli........

Napr. komunisti (ktorých maš asi aj ty rada ak nie, ospravedlňujem sa) chceli šecko meniť a dokázali len rovnomerne rozdeliť chudobu